Accuweather Diyarbakır için böyle der
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sahutt fener yener mi bugün
Düşük tempoda öndeyiz. Gittiğimiz pozisyonlar net. Talisca tam hazır değil belki ama atıyor adam. 2.yarı tempoyu biraz artırsak 3 ü atar bitiririz maçı. Defans sakatlık kabusu devam ediyor ama . Çağlar umarım uzun süreli değildir.
-
Öfff be halı sahada her hafta deniyorum linç edilmek uğruna 🤤
Q7 izleme artık 🥲
-
Yılın golü olabilir. Mükemmel
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Teşekkürler hocam rezalet resmen ne kadar kötü bi yerde yaşıyorum ya resmen kar yağmaması için herşey yapılmış gibi

Rica ederim. Nasip kısmet . Bu olmadı sonraki o olmadı sonraki. İlla yağar
-
Hava modellerin beklediği gibi gidiyor. -0.6 dan beri hafif bir yağmur var. - li değerde yağmur yağdığına da ilk kez tanık oluyorum 🙃
93 harbi hocam geçenlerde böyle bir şey yaşamıştım. Ama bunun sebebini ben de bilmiyorum
-
İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI
ECMWF

GFS

GEM

-
İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI
ECMWF

GFS

GEM

-
ŞANLIURFA GAP
ECMWF

GFS

GEM

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam bunun yalova için bakarmısınız acaba atarmısınız
Diğer bölge konularına geliyorum birazdan
-
GAZİANTEP
ECMWF

GFS

GEM

-
DİYARBAKIR
ECMWF

GFS

GEM

NOT: Toplam yağış ve kar miktarları en alttaki iki skalada yazmaktadır.
-
Diyarbakır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Siverek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -