1 gün kaldı. Ama değerlendirme yapmayacağım bu sefer. Veri paylaşımı yaparım sadece. Yaşayıp görelim bakalım
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
wriscuttern hocam eline sağlık 👏🏻👏🏻
-
GEM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ICON
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hadi inşallah abiler. 👏🏻
-
sebep ne ki. oncesi vardir onun.
Sahada sürekli gerginlik yaşanmış. Hakemin de ciddi hatası varmış da . Bilemedim tam olarak abi
-
SON DAKİKA
Kuzey Amerika’da Cayman Adaları bölgesinde M8.0 büyüklüğünde bir #deprem gerçekleşti. Büyüklüğü M7.6 olarak revize edildi.
Depremin ardından Amerika Birleşik Devletleri doğu kıyısı, Meksika, Bahamalar ve çevre ülkeler için “potansiyel tsunami” uyarısı verildi.
-
Vanspor’un otobüse saldırmışlar. Elazığ dönüşünde. Olmaması gereken işler
-
Ötelene ötelene bir hal oldu. 10 unda yağış olur umarım
Sahutt Ecmwf ve Gfs Naoları atabilir misin
Atabilirim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun aleyküm. Hayırlı akşamlar olsun. Son günlerde modellerdeki hareketler bölge için hep olumsuz ilerlediğinden hiç hevesim yok uzaktan takip yapacağım bugün.
-
Fiorentina'da 17 numaralı formayı seçen Nicolo Zaniolo: "Türkiye'deki depremde hayatını kaybeden bir çocuk için bu numarayı seçtim. Babasına sözüm var."
Böyle demişse helal olsun -
-
-
Sistemi özetlersek bölgenin çoğu ,Adıyaman antepten başlayıp urfaya sivereğe kadar , kar gördü. Sivereğin kar görüp diyarbakırın görmediği çok sisteme rastlamadım. Hayırlısı olsun. Ayın 10-13 ü arası Diyarbakır dahil bölgede kar yağışı ihtimalleri var yine. Takip ediyorum