Sahutt Ecmwf ve Gfs Naoları atabilir misin
Atabilirim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt Ecmwf ve Gfs Naoları atabilir misin
Atabilirim
Selamun aleyküm. Hayırlı akşamlar olsun. Son günlerde modellerdeki hareketler bölge için hep olumsuz ilerlediğinden hiç hevesim yok uzaktan takip yapacağım bugün.
Fiorentina'da 17 numaralı formayı seçen Nicolo Zaniolo: "Türkiye'deki depremde hayatını kaybeden bir çocuk için bu numarayı seçtim. Babasına sözüm var."
Böyle demişse helal olsun
Sistemi özetlersek bölgenin çoğu ,Adıyaman antepten başlayıp urfaya sivereğe kadar , kar gördü. Sivereğin kar görüp diyarbakırın görmediği çok sisteme rastlamadım. Hayırlısı olsun. Ayın 10-13 ü arası Diyarbakır dahil bölgede kar yağışı ihtimalleri var yine. Takip ediyorum
8 maç 7 galibiyet Avrupa’da . Geçen maçı da hakem hatası ile kaybetti. 1 fark ile. Son pozisyonda sloukasın ayağına çarpan topta devam ettirdi oyunu ve Panathinakosa kaybetti.
Ama Sarunas Jasikevicus büyük işler başarıyor. Final Four geliyor tekrar umarım.
ICON
GEM
Fenerbahçe Beko muhteşem oynuyor gerçekten.
Maşallah. Real Madrid’i eze eze yeniyor şu an . Fark 18 sayı Euroleague sıralamasında da 2.devam ediyoruz.
4,8
Hafif Yağmurlu
MGM tahminini değiştirdi. Bu akşamı karla karışık yağmur bekliyordu. Yarın sabaha sarktı.
| Cuma09.00 - 12.00 | 3 | 3 | 62 | 7 | 23 | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Cuma12.00 - 15.00 | 6 | 6 | 63 | 5 | 18 | ||
| Cuma15.00 - 18.00 | 4 | 4 | 94 | 5 | 17 | ||
| Cuma18.00 - 21.00 | 1 | 1 | 96 | 4 | 14 | ||
| Cuma21.00 - 24.00 | 0 | -3 | 96 | 9 | 19 |
4,9
5,1
Yağış da başladı hafiften