Modeller mi endeksleri etkiliyor, endeksler mi modelleri belirliyor.
Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkıyor ?
endeksler modelleri belirliyor .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModeller mi endeksleri etkiliyor, endeksler mi modelleri belirliyor.
Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkıyor ?
endeksler modelleri belirliyor .
Ocağın ilk haftası sistem ihtimali mevcut bölgemizi etkileyebilecek. Ardından ayın 14-15'i gibi modellerin bir türlü göstermediği soğuk salınım ülkemizi etkilerse oradan da bölgemize pay düşecektir. Öncelikle 1 haftalık periyottaki sistemi takip edelim
İtalyanların bir kısmı öğle güncellemesine göre güzel olduğunu ortalama senaryoların lehlerine dönmeye başladığını söylüyor. Belli bir kısmıda tek bir kişinin yorumu üzerinden açıklayacak olursam ( Akşam güncellemesindeki 10 Ocak görüntüsünü paylaşarak “belli ki gerçekleşmeyecek ama olursa güzel olur” ) demiş. Durumlar bu şekilde 🫡
Alessandro Del Piero yaz kaç
Adam sistem beklemiyorki sistem yok diyor
Yok hocam öyle demiyor. Şöyle alıntılayalım yanlış anlamış birçok kişi çünkü.
1–15 Ocak aralığında, AO/NAO’nun negatife yönelmesi sayesinde Türkiye’de kademeli soğuma ve belli ölçüde soğuk hava dalgaları yaşanma ihtimali var.
Hayırlı günler dostlar. Burada da hava 10 derecenin üstünde uzun zaman sonra. Yaz havası resmen 🥸
Peki bunu sadece İstanbul için mi söylüyorsun yoksa ülke geneli için mi mesela ben iç Anadolu'da yaşıyorum kar yok mu şimdi Ocak ayında yada ilk yarısında
İç Anadolu’ya gelen sistemlerin %80’i kar yapar bu zamanda . Yüksek kesimler için değil, hocamızın bahsettiği öyle kıyılara efsane diyebileceğimiz bir kar beklemediğini söylüyor sadece.
Sarp Özdoğan eline sağlık hocam gayet açık ve anlaşılır yazmışsın. 🙋🏻♂️
Hava modellerin beklediği gibi gidiyor. -0.6 dan beri hafif bir yağmur var. - li değerde yağmur yağdığına da ilk kez tanık oluyorum 🙃
05.53 Diyarbakır Merkezde hafif kar yağışı başladı
Saat 5.40 . Diyarbakır’ın batı ilçelerinde kar başladı. 👀
Sabah haricinde ayın 4 ünde de Diyarbakır’da kar ihtimali mevcut ve şu ana kadar aldığımız 2 sistemden biraz daha sağlam. Örtü yapabilecek bir sistem. Önce sabah bir sürpriz olacak mı bakalım. Sonra ayın 4 üne odaklanırız
21.56 itibariyle
Diyarbakır’da bu saatten çatılar ve çimler buz tuttu . Anlık sıcaklık -2°. Sabaha kadar bakalım ne kadar soğuyacak. Sogumaya bağlı ilk düşecek olan yağış kar olabilir takipteyim
Hoşbuldum, iyi forumlar diliyorum.
Hoşgeldiniz. Hayırlı günler olsun herkese.