Bak işte şimdi oldu

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBak işte şimdi oldu

Aynı şekilde Salı günü de hafif bir yağış var ve alırsak kar olarak alma ihtimali var
MGM’nin canı sıkılmış 3 güne direkt kky vermiş. Yağış başladı. Akşam sert sistem girişi ile muhtemelen kky döner. Yarını konuşmak bile zor bu sistemde. Ama yarın kar ihtimali devam ediyor. 👀
Hafiften yağış başladı. Fırtına eşliğinde. Güzel bir sistem olsun inşallah
Sahutt geldimi yağış?
Hayırlı günler herkese.
Buralarda yağış sonrası klasik soğuk ve don olayı var.Bakalim bir kaç gün eksilerde gezeceğiz
Biraz uyuyayım dedim. Gözümü bi açtım dışarısı karanlık 🙃
Hava kapatmış her an yağış başlar. Ama hava sıcak . Terleyerek uyandım
sabah ogle arasi baslar heralde. ama yogunluk diyarbakirin 100 km kuzeyinin batisi ve dogusu gibi gorunuyor.
Bugün değil. Hatta yarın bile değil diyebilirim. Yarın akşama doğru ancak kar değerine inebileceğimizi düşünüyorum. Yarın akşam ile sonraki öğleden sonraya kadar hareketliliği takip edeceğim bakalım.
sivas yozgat kayseri hazirmi arkadaslar.
Üçü de başladı bildiğim kadarıyla
yuksek basinc altinda bolgelere kar haberi vermekde zor oluyo be
ama aliskiniz biz balikesir olarak her yere yagar bize yagmaz. 1 metre kar aliriz köyler falan. memlekette baska yerde kar olmaz. balikesir boyle bir yer. gerci bu sistemde 400-500mt ustu heryer kar aldi balikesirde ilk yagista sadece merkezde yoktu.
Bakalım 750 rakımda biz de almadık henüz beklemekteyiz
Eser14 sistemin en iyi yerindesin hocam 🙋🏻♂️
Dediğim gibi. Yağış konusu son gün bile değişkenlik gösterebilir. Ki öğleden akşama , akşamdan geceye muazzam farklar var. Ama ben en kötü seyirlik bir kar yağışı olacağını düşünmekteyim diyarbakırda
Umuttepe’ye doğru yola çıktım fotolar geliyor
Haydi bakalım kazasız belasız.
| BURSA YENİŞEHİR HAVALİMANI 23 Kasım - 14.50(Yükseklik: 238m) | 1, |
| GEBZE 23 Kasım - 15.15(Yükseklik: 176m) | 0,5 |
| İSTANBUL BÖLGE 23 Kasım - 15.15(Yükseklik: 18m) | 2,9 |
| BOLU 23 Kasım - 15.09(Yükseklik: 743m) | 0,9 |
23 Kasım - 15.09
Hafif Kar Yağışlı
Yalova merkez de başlamış
AB hareketi çok önemli. Artık 50 saat civarı bir süre kaldı. Ve muhtemelen Diyarbakır’da kar sınırı ancak 1000 metre civarına inebilecek. Şu anki görüntüler o sabah verilerine göre. Akşamdan sabaha bir bozma var bölgemiz adına. Bize ne kadar bozarsa batıya o kadar düzeltir. Hayırlısı diyelim
Günaydın. Hayırlı sabahlar . Şimdi uyuyacaklara Allah rahatlık versin 🙋🏻♂️