Bir anda %45 gördük 👀
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
25 gecesi kar ihtimali takip ediyorum bir süredir. Son GFS güncellemesi umut vadediyor
-
Hayırlı geceler olsun. 8 bölüm kurtlar vadisi izledim. Süleyman Çakır öldü canımız sıkkın. Devam etmek isterdik de erken uyanıyoruz 🙋🏻♂️🤣
-
İyi akşamlar 😊
İyi akşamlar Saadet Hanım. Size ve herkese
-
Sağolun hocam bıraktığınız gibi vallahi. Sizin konum değişmiş sanırım Hatay'dı önceden hayırlı olsun
Evet hocam okul için Diyarbakırdayız bir süre
-
İyi akşamlar abilerim, kardeşlerim kışa giriş yapmaya başladığımıza göre ben de yuvama döneyim dedim herkes iyidir umarım

Hoşgeldin abim. İyiyiz şükür aynı devam. Sen nasılsın
-
Bir sistem bitmeden başkasını konuşuyoruz 👀🏃🏻➡️
-
Bu kış o kış mı yoksa ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aleyküm selam hayırlı günler olsun
-
Merhabalar herkese nasılsınız iyisiniz inşallah. Uzun zamandır aktiflik yok eskiden sürekli buralarda takılırdik depremden sonra dağıldık valla.
Aleyküm selam hoşgeldin abim. Şükür hayat devam. Diyuarbakır'dayız bu sezon okukldan dolayı. Haklısın vallah bu konudaki aktiflik azaldı. Gelişinle birlikte artar inşallah abim. Hatay'da mısın bu sezon
-
Hayırlı geceler olsun
-
ÜLKEMİZDE ANLIK KAR KALINLIKLARI ❄️
ÇAMLIHEMŞİN/HUSER YAYLASI
Çamlıhemşin - Rize101 ÇAMLIHEMŞİN/PALOVİT YAYLASI
Çamlıhemşin - Rize86 İKİZDERE/ÇAĞRANKAYA YAYLASI
İkizdere - Rize69 GÜNEYSU/HANDÜZÜ YAYLASI
Güneysu - Rize59 GÖRELE/SİS DAĞI
Görele - Giresun47 İKİZDERE/CİMİL
İkizdere - Rize36 İKİZDERE/OVİT
İkizdere - Rize22 DOĞU ANADOLU GÖZLEMEVİ
Palandöken - Erzurum15 İSPİR/ULUTAŞ
İspir - Erzurum12 AZİZİYE/ILICA HAVZASI
Aziziye - Erzurum8 TUFANBEYLİ/GEZBELİ GEÇİDİ
Tufanbeyli - Adana8 ARAKLI
Araklı - Trabzon8 KÜRTÜN/ELCİĞEZ KÖYÜ
Kürtün - Gümüşhane6 -
Hayırlı günler .
KAR SEVEN hoşgeldiniz -
Kazasız belasız yağsın inşaallah abim..Bizde de hafif bir ciseleme etti gitti yağış
Aşırı bir yağış olmadı dayım yerleri ıslattı geçti hafiften
-
Sanırım ciddi bir kütle girişi var Diyarbakır’da . Fena bir şimşek aktivitesi var. Şehir aydınlandı bu saatte.