Aleyküm selam. Hoşgeldiniz. Taranci21
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bugün
Diyarbakır, Bismil, BİSMİL -0,8 Diyarbakır, Bismil, BİSMİL/YUKARISALAT BELDESİ -0,7 Diyarbakır, Çınar, ÇINAR 0,6 Diyarbakır, Bağlar, DİYARBAKIR HAVALİMANI 1,3 Diyarbakır, Sur, SUR/ÜNAL ERKAN HELİPORT 1,6 -
Diyarbakır’da geceleri 0’ın altını görüyoruz bir süredir
Dün
Diyarbakır, Bismil, BİSMİL/YUKARISALAT BELDESİ -2,1 Diyarbakır, Bismil, BİSMİL -2,0 Diyarbakır, Çınar, ÇINAR -1,7 Diyarbakır, Bağlar, DİYARBAKIR HAVALİMANI -0,2 Diyarbakır, Sur, SUR/ÜNAL ERKAN HELİPORT 0,0 Diyarbakır, Çermik, ÇERMİK 0,3 Diyarbakır, Kayapınar, KAYAPINAR/DEVEGEÇİDİ 0,8 -
Hayırlı günler olsun herkese
polar atak hoş geldiniz. 👏🏻
-
Anlık durum atmayı da özlemişiz yav😃
Bir kış gelsin de takip yapalım
-
Diyarbakır’da buz kesiyoruz
ANLIK DURUM (09 Kasım - 02.27)
1,6
-
Hayırlı günler olsun. Diyarbakır Adliyesinde Narin Güran Davası görülüyor bu saatlerde. Bizleri ve birçok kişiyi normal olarak almadılar. Şaşırdığımız kısım Gülben Ergen ve milletvekilleri içeri alındı. Birçok baro başkanı (İstanbul dahil) ve hukukçu içeriye alınmadı.
-
Aleyküm selam. Hayırlı günler olsun
-
Soğuk bir Kasım 2.yarı yaşayacak mıyız acaba 👀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ya bu sene kış nasıl geçecek çok merak ediyorum acaba İstanbul'da kar yağışı görebilecek miyiz,valla mersin'den geldik orda yagmiyordu artık burda da yagmiyor
Ben de Hataydan Diyarbakıra geldim bakalım 2 senedir hiç görmedim kar. Bu sene belki görürüz
-
Selamün Aleyküm tahminci abilerim Ankaraya ilk kar ne zaman düşer sizce?
Kasım ayında mümkün görünüyor. Ayın ikinci yarısı sistem alabiliriz. Takip edelim şu an kesin konuşmak için erken. 🫡🙋🏻♂️
-
Ankara'dan cümleten hayırlı günler herkese
Ve aleyküm selam . Hayırlı akşamlar abim hoşgeldin
-
Hayırlı akşamlar olsun herkese
-
Hakemi beğenmedim
Kimse beğenmedi Mustafa
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.