Hocam Konya adina bozmuş biraz sabah 117 cm yazıyordu 21 olmuş
Modellerin son güne kadar yağış tahmin edememe durumu var hep. Sistemin yağış miktarına değil. Soğuk durumuna ve ana fikrine odaklan benim fikrim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Konya adina bozmuş biraz sabah 117 cm yazıyordu 21 olmuş
Modellerin son güne kadar yağış tahmin edememe durumu var hep. Sistemin yağış miktarına değil. Soğuk durumuna ve ana fikrine odaklan benim fikrim.
okan331 istersen Hataya istersen Konya’ya. Seç beğen al gece güncellemesinden 😃
Aralık ilk haftası sistemi potansiyelini iyice belli etmeye başladı. 👀 hemen hemen metrelik kar alırız gelirse . 🏃🏻➡️
ECMWF hoşuma gitti. Yarım veya 1 dereceye bakar . Diyarbakır iklimine tam hakim değilim ama . Bir sürpriz olur mu takibe devam bakalım.
İç Anadolu'ya kar mı lazımmış? Bir sinerji yapalım o zaman 👀
Hadi inşallah dostlar. Sizlerle takipteyiz inşallah 👏🏻👏🏻
Bir anda %45 gördük 👀
25 gecesi kar ihtimali takip ediyorum bir süredir. Son GFS güncellemesi umut vadediyor
Hayırlı geceler olsun. 8 bölüm kurtlar vadisi izledim. Süleyman Çakır öldü canımız sıkkın. Devam etmek isterdik de erken uyanıyoruz 🙋🏻♂️🤣
İyi akşamlar 😊
İyi akşamlar Saadet Hanım. Size ve herkese
Sağolun hocam bıraktığınız gibi vallahi. Sizin konum değişmiş sanırım Hatay'dı önceden hayırlı olsun
Evet hocam okul için Diyarbakırdayız bir süre
İyi akşamlar abilerim, kardeşlerim kışa giriş yapmaya başladığımıza göre ben de yuvama döneyim dedim herkes iyidir umarım
Hoşgeldin abim. İyiyiz şükür aynı devam. Sen nasılsın
Bir sistem bitmeden başkasını konuşuyoruz 👀🏃🏻➡️
Bu kış o kış mı yoksa ?
Aleyküm selam hayırlı günler olsun