Modeller yağışı iptal etmiş görünüyor 🥸
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu kışı kapattık diyenleri hala anlamıyorum. Kışı kapattık diyenler gitsin 10-18 Mart 2022 ve 30 Mart 2023'e baksınlar.
Hatay'a kar yağmıştı.

-
Hocam 20-30 Ocak sistem ihtimali var denmişti , o ne oldu ? Diğer yorumcu abiler nerde kimseden ses yok
Hala onu takip ediyoruz. Model sonlarına dikkat edelim.
-
-
-
UZUN VADE HARİTALARI

-
Valla bence dükkanı çoktan kapattık. Ben bunu ta Kasım sisteminden sonra dile getirmiştim. Bu kışın yaşayacağımız en güçlü sistem Kasımda gelen sistemdi Bu sistem ocakta aralıkta gelseydi efsane bir kar yağışı olurdu.. o derecede bir sistem kışın kalan günlerinde pek olası gözükmüyor. Bunun için birçok veri var. Kırıntı sistemlerle devam.
03/01/2025
-
-
Pazar'ı pazartesiye bağlayan gece modeller mutabık.
GFS'YE GÖRE 3 KG YAĞIŞ 2.45 KAR

ECMWFYE GÖRE 6 KG YAĞIŞ 5 KAR

İCON'A GÖRE 10 KG
YAĞIŞ 7.75 KAR -
Ocağın ilk haftası sistem ihtimali mevcut bölgemizi etkileyebilecek. Ardından ayın 14-15'i gibi modellerin bir türlü göstermediği soğuk salınım ülkemizi etkilerse oradan da bölgemize pay düşecektir. Öncelikle 1 haftalık periyottaki sistemi takip edelim
1 hafta önce yazdığım yazı hala geçerlidir. Pazarı pazartesiye bağlayan gece bölgenin birçok noktasında birkaç saatlik kar geçişi görülebilir . Diyarbakır dahil. 🙋🏻♂️
-
Devamı bizdeydi. Sibirya vurguluyor modeller birkaç güncellemedir. Elinize sağlık abiler
Athena paylaşım için teşekkürler.
GFS AKŞAMThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tüm zamanların en sıcak yılı 2024 oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Silecek
-
İktibas
-
GEFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.