16 cm ölçtüm şu an hiç girilmemiş bir yerde
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
wriscuttern devam ediyor. 13 cm civarı kar var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gözünüz aydın dostlar. E biraz fotoğraf atın bari 👀
2 saat önceden. Kendim 9 cm ölçtüm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
hiç dokunulmayan duvar dibi yerlerde 15 cm rahat var. Yarın da tatil edilmesi gerek. Çarşambayı saymıyorum bile
-
Bence asıl şenlik çarşamba
Öyle zaten abim. Kaç gündür onu söylüyorum zaten. Bugünün de keyfini çıkarmak lazım is değil mi ? siverek82
-
Diyarbakirda da okullar tatil edildi . Is işten geçtikten sonra . Dışarıda 10 cm kar var.
-
-
Tüm trafik kitlenmiş durumda diyarbakırda
-
Diyarbakır’da uçak seferleri iptal edildi
-
Yollar kapanmış bile. Dagkapi’dan fakülteye gelmeyin arkadaşlar. Seyrantepeden gelin gelebiliyorsanız .
-
hava -2 derece. Kuru bir kar yağıyor. Tutan kar da öyle
-
2 cm civarı tuttu. Sert bir kütle gelirse 10 cm devrilir. Kar devam ediyor şu an.
-
Maşallah kazasız belasız insallah. Çok şükür diyelim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
simdide sicaklik problemi var sanirm batida.
Abi onu bilmiyorum da yılbaşı bizi ne bekliyor çok garip miktarlar çıkıyor bizim için
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu yağış bile yere düşen her tane tutuyor. Çatılar ve yerler tuttu bile