Listede barış Alper, torriera ve fredin de olması lazım bence
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
100 kg maalesef yağış çok şiddetli devam ediyor
-
-
65 kg ulaştık çok şiddetli bir yağış var
-
Pendikspor, Galatasaray'dan 3 milyon euro bonservisle aldığı Fredrik Midtsjö'yü bedelsiz olarak Eyüpspor'a verdi.
Nasıl şampiyon olamazsın ismail hoca nasıl 38 de 38 yapmazsın diyen fenerbahçeliler var maalesef😃
-
Hayırlı geceler . 1 saattir çok şiddetli yağış var. 40 kg ulaşmış 1 saatte. Sabaha kadar sürecek der MGM.
-
Antakya'yı yine sel götürüyor. Hayırlı akşamlar herkese Allah afet göstermesin
-
Sabah 8 den bu yana sunumu dinliyorum 30 yarım saate bitecek nasipse
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 15 saat daha mı? 😃
-
Yalnız Oğuzhan dostumun söylediklerine katılıyorum. Galatasaray'ın birçok maçını izlemiş bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu sezon gördüğüm en ruhsuz maçını oynadı. Ne Okan hocanın değişikliklerinde bir mantık gördüm ne de Galatasaray'lı futbolcularda bir heves. Rakibin 80 dakika hemen 6 numarasız oynuyor ama sen bırak gol atmayı ben Galatasarayın pozisyonunu hatırlamıyorum. Ben de dün mactan once en kotu kaybetmez hatta Galatasaray'ın kazanması gerekir diyenlerdenim. Özellikle son 4 5 maçtır oynayan takım gitmiş yerine öylesine oynayan baska bir takım gelmiş gibi . Garanti gözüyle bakmayacaksın futbol bu her şey olur. Tabii %95 ihtimalle şampiyon oldu Galatasaray. Ama haksız kırmızı karta rağmen rakibine şut dahi atamadı. Sezonun özeti niteliğinde bir maçtı diyebilirim
-
Bu arada maça gitmek isteyen arkadaşlar, şu sıralar Beşiktaş tarafında Kuzey - 308,309 dan sürekli bilet düşüyor
-
Fena gökgürültülü yağış var Antakya'da.
-
İstanbul takımlarına bu nefret neden ?
Bazı insanlar sosyal medyada x,y,z takımların sırf stadı İstanbul dışında diye lige çıkarılmalarını istiyorlar, başarılı olsunlarda çıksınlar bakalım.
Lafım sana değil Sahutt kardeşim, senin yazını görünce genel durumla ilgili serzenişimi dile getirmek istedim 🫡
Hemen açıklayayım abim benim. Nefret değil de Kasımpasayi da dahil edersek Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş önemli istanbul kulüplerimiz. Ne olursa olsun statta en kötü 20 bin üstü kişi maç izleye gidiyor. Öteki İstanbul takımlarının maçlarına baktığım zaman 100 kişinin izlemediği maçlar oluyor. Örneğin Pendik fenerbahçe maçını izlerken sanki hali saha maçı izliyor gibi sıkıldım.
Neden şehir takımı gelsin dersen de şöyle özetleyebiliriz. Doğu Anadolu bölgesinden 1 takım bile yok . Güneydoğu Anadolu'dan sadece 1 takım var. Ege bölgesinden hiçbir takım yok ligde. Ki çok büyük futbol kitlesine sahip takımlar var. Vardı diyelim daha doğrusu. Örneğin Erzurum , Van, Aydın, Eskişehir, Mersin,Kocaeli, Diyarbakır Sanlıurfa vsvs. Takim super ligde mücadele edince hem şehrin insanı maçlara gider , hem izlemesi çok keyifli olur , hem takımlarımız için zorlu deplasmanlar olur. Yoksa Karagumruk Galatasaray maçı deplasman miydi Galatasaray için mesela ? Böyle böyle birçok örnek sayabilirim. Yoksa İstanbul takımlarından nefret diye bir şey değil bu yani
-
Pendik istanbul karagumruk 3ü birden düşse güzel olur ligde. Göztepe geldi. Sakarya da gelse mis gibi 2 deplasman gelir lige
-
Hatay, Antakya, ANTAKYA 119,2 Hatay, Yayladağı, YAYLADAĞI 113,7 Dün gerçekleşen yağışlar