Hava kar topluyo, alakayı sormayın
Yıldız sayıyorsun yani 😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHava kar topluyo, alakayı sormayın
Yıldız sayıyorsun yani 😃
Aydın ve Manisa'da da Haziran rekorları kırıldı. Yarın resmi veriler gelince paylaşırım
İzmir'de bugün 13:02 de ölçülen 41.4 dereceyle Haziran ayı sıcaklık rekoru kırıldı.
Günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı günler
FENERBAHÇE Beko 20 sayı öne geçtiği maçta geriye düşüp tekrar rakibi Anadolu Efes'i yakalayıp son 10 sezonda 6.lig şampiyonluğunu kazandı 👏
SON DAKİKA: Muğla’da 4.7 büyüklüğünde deprem oldu.
Ne dersiniz
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Boşver Mustafa bu tarz paylaşımlardan uzak dur elinden geldiğince. Kafayı yersin yoksa . Yok o böyle dedi yok o bunu dedi vsvsvs. Korku yaşarsın sadece.
Sicak , çok sıcak, daha da sıcak olacak. Ve daha Haziranın ilk haftası yeni bitti
Her türlü hedef belirlemiştim kendime hatta son 1 hafta kala benim aklımda sadece bir bölüm vardı o da 208.000 sıralamayla almıştı en son ama son haftalarda bir baktım 115.000 sıralama yapıyom aklımı karıştırmadı desem yalan olur şu an açıkçası tek isteğim sıralamamı öğrenmek ona göre yoluma karar verecem 180.000'in altında olduğumu düşünüyom şu an ama gerisini kestirmem zor bakalım
Bakalım kardeşim benim inşallah gönlünce olur
Ali Koç kongrede güven tazeledi yola devam ediyor
Galatasaray ☆☆☆☆☆ yükleniyor geç kalmaz
O Ayt matematik neydi ya kesinlikle 2022-23 den daha zordu
Matematik kısmı 21 den bile zordu bence. Bakalım hayırlısı olsun
MEB ÖSYM'nin işine karışmasa daha güzel bir sınav olabilirdi insan bari önceden uyarır ezber soruları çoğalacak diye. Neyse sıralamalar ilginç gelebilir şimdi bekle 1 aydan uzun süre gerçi yarın ayt de varAyt
Ayt odaklan önemli kısım o . Tyt zordu geçen senelere göre
Dün Hatay'daki tüm istasyonlar hemen hemen 40 derece üstünü görmüş Reyhanlı Kırıkhan AntakyaDefne 43 leri geçmiş
Yarın Antakya'da sıcaklık rekoru kırılabilir 🫣