Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS ÖĞLEN
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Athena ustam eline sağlık
-
Japonlar dosttur😂😂
-
Hasan61 Aralık'ta 0 rakıma kar beklemiyorum
Çok iddialı😬😬
-
Hoşuma gitti bu görüntü.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Elinize sağlık abiler. Şöyle NOAA’nın tahminini bırakalım. Bir fikir olur belki. Son zamanlarda kötü tahmin yapmıyorlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler olsun 🙋🏻♂️
-
Hayırlı geceler olsun. 🙋🏻♂️
-
Aralık ayına göre sert bir sistem ihtimali doğuyor
-
Sahutt bundan sonra senin icinde inceleyecegim verileri. :olumlu: umarim senin kar beklentini desteklemek yada sana kar haberi vermek nasib olur.
İnşallah abi. Kasım başından beri takipteydim bu sistemi
-
Arkadaşlar daha fazla bir şey yazmanıza gerek yok. Yaptırım uygulanacaktır. Fazlasıyla müsamaha gösterilmiştir. Arkadaşımız biraz cezalı üye konumundan takip yapsın. İyi forumlar
-
Haydi bakalım bismillah . Şimdiden eline sağlık Hasan hocam
-
Hayırlı akşamlar olsun herkese
-
Diyarbakır olarak hemen hemen sistemin sonuna geldik. Son güne kadar takibi çok keyifliydi benim için. Son güne kadar kar vermeyen modellerden son gün kky ‘yi yağmura çeviren MGM’ye kadar . Merkezde örtülü olmadı ama 3-4 saatlik güzel bir kar yağışı oldu. Kasım ayında ilk kez kar gördüm. İnşallah daha iyi sistemler takip etme fırsatımız olur bu kış. Hayırlı akşamlar 🙋🏻♂️