Modeller çok fazla oynuyor her güncellemede. Bu tarz sınırda olduğumuz sistemlerde özellikle kar haritaları çok yanıltır.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
mky1088 son verilere göre 250 300 metre üstü örtü alır. Hatay merkezde ise sulu kar ve karla karışık yagmur . Ara ara saf kara çevirebilir yağış Pazartesi günü için. Takibe devam edelim modellere de yansır yavaştan
Beklentim aynen devam ediyor. Yağış pazartesi akşam ve gece saatlerine sarkabilir.👍
-
GS dan Kerem'de iyi paraya satılır
Doğrudur gözden kaçmış. Bu sene kendilerini artık ispatlamaları lazım yaşlar 24 25 26 dan sonra büyük takımlar pek ilgilenmez
-
-3.8
Kral aciklansaydi oyle yapsaydin tahmini 🏃🏻🏃🏻
-
mky1088 son verilere göre 250 300 metre üstü örtü alır. Hatay merkezde ise sulu kar ve karla karışık yagmur . Ara ara saf kara çevirebilir yağış Pazartesi günü için. Takibe devam edelim modellere de yansır yavaştan
GFS ye yansıdı 👀
-
Manchester City 26 milyon teklif ettiği zaman gitmesine izin vermeyen Ahmet Ağaoğlu'na burdan alkışlarımı yolluyorum :alkıs: . Bir oyuncunun kariyeriyle ancak bu kadar kötü oynanabilir. Çok üzücü gerçekten.
Bence de Türkiye'de o paralara satacaksın. Şu anki durumda Ferdi Szymanski ve Boey disinda o paralar zor görülür satışlarda
-
Şimdide görüşü değişmiş, bunu diyorum olada bilir sıkıntı yok. Ama sitede şöyle bir durum var eleştiriye kapalı 😀
Elestirdiniz . Ben de eleştirinizi eleştirdim. İstediğiniz kişiyi yapıcı elestirebilirsiniz elbette.
-
Adam daha ne yazsin ? Gayet de doğru konuşmuş.
-
-
Kar için en güzel koşul pazartesi gecesi salı sabahı gibi duruyor.
Aynen öyle. Senin konumun neresi abim?
Antakya merke için kar ihtimali neredeyse yok . Dediğin gibi 400 rakım için ihtimaller şu an için iyi görünüyor. Bakalım vade yaklaştıkça bozmadan gelir umarım
-
Hava biraz açtı belli oluyor güzel kar yağmış. Bu saatten sonra gelen her yağış en azından dağlara kar birakacak . Tebessum ettirdi 👏
-
Dağlar çok güzel görünüyor maşallah ❄️
-
sahut amanosta kırkhan hassa yaylalarında çok güzel kar var ❤🔥 videoları izledim gözün aydın
Gördüm abim bekliyordum zaten gayet güzel oldu. Ayın 29 unda da güzel bir kar yağışı alacak 300 400 rakım ve üstü
-
ANLIK DURUM (26 Ocak - 14.52)
5,7
Çok BulutluBeklenenden 2.5 3 derece daha soğuk gidiyoruz. Akşama doğru soğuk girişi var. Yağış bitimine yakın yağış karla karışık yağmura çevirebilir sıcaklık yeterince düşerse
-