Diyagram yarına kar olasılığını %90 a yükseltti. bakalım👀
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hatay'a bu kış 2 cm örtülü kar

-
-
.....ve hatta 31 Aralık sabah saatlerinde başlayan tipi, 3-4 gün aralıksız sürüp bitmişti.."Tamam bu sene bu kadar" derken, 7 Aralık'ta bu kez daha da soğuyan hava, daha da biriken nem ve azorun "buyur kardeş" demesi üzerine Omsk,Novosibirsk ve Yakutsk karışımı akıncılar, (kısaca Sibirya) kuzeyden istilaya başlamıştı. Meteoroloji şaşkındı ,havaların sesi sitesi, ilgiden defalarca çöktü .İstanbul'da yeniden başlayan tipi, Ocak'ın ortalarında Bakırköy'de bile 1,5 metre yüksekliğe ulaşmıştı.! Kimse artık ne olacağını kestiremiyordu. Zira 1987 sistemi Mart'ta geldiği için en azından bitebileceği tarih de tahmin edilebilirdi. Oysa bu, henüz sene başıydı.!
Kısaca ülkede hayat bitti hocam 🤣🤣
-
Adıyaman’dan kar haberi var . 👀
-
ANLIK DURUM (25 Kasım - 20.54)
3,8
Çok Bulutlu
-
bu gece hava sıfırın altına düşebilir. Tek temennim yarın yağış başlamadan sıcaklığın çok artmaması
-
ANLIK DURUM (25 Kasım - 20.33)
4,2
Çok Bulutlu
Rüzgâr kuzeye çevirdiği an 1.5 derece sıcaklık düştü -
Sahutt diyarbakırda durumlar nasıl
5 derece gidiyoruz şu an . Yarın için bir ihtimal var. Takip ediyoruz bakalım
-
Şu an Afyon da havada kar taneleri süzülüyor üç beş.
Hava soğuk, İzmir'de olduğum yıllar aklıma geldi.
Bu havada uçuşan kar taneleri beni veya o ilde yaşayan herkesi o kadar mutlu ederdi ki, anlatılamaz.
Burada sıradan bir hava olayı, normal veya şiddetinden kar atıştırıyor derler.
Tüm yurtta güzel kar yağışları alalım inşaallah bu sene
Hatay’da kaç sene o uçuşan taneleri görmek için takip yaptım. 🫡😬🏃🏻➡️
-
ANLIK DURUM (24 Kasım - 21.15)
5,7
Soğuk biraz daha erken girse yağış bitmeden gece de kar görürüz. Rüzgarın da güneyli esmesi şu an sıcaklık düşüşünü engelliyor . -
%90
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ayrıca GFS akşam güncellemesine baktım ve ayın 26 sı için güzel bir kar yağışı vermiş . Bakalım
-
Kar bu akşam için zor sıcaklık düşmüyor
Sistemin girişinde nasıl bir düşüş olacak onı takip ediyorum hocam. Bir anda 2 derecelik düşüş oldu
ANLIK DURUM (24 Kasım - 19.45)7,1
Hafif Yağmurlu
-
Baya yağış şiddetlendi yarım saattir.
ANLIK DURUM (24 Kasım - 16.45)10,5
Hafif Yağmurlu