Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ali Koça yapılan küfürlü tezahüratı ne olursa olsun kabul etmiyorum. Serdar adalı da Ataşehire geldi. Ki tekrar gelir. Gelsin de. Gelmesi gerekir. Ama maçın en kritik dakikalarına girilmişken sanırsam yine futbol tayfanın yaptığı bir saçmalıktı. Yakışmayan görüntüler.

Çok fazla bütçe bütçe diye yorum gördüm. Umarım artık görmem. Yorumum budur. Futboldan örnek verecek olursak Türk takımları büyük takımları yendiğinde veya yenildiğinde ben hiç bütçe konuşulduğunu görmedim. Bursaspor Manchester United maçı hariç. He şunu gördüm. Bu kadroyla bu kadar olur diyenleri çokça gördüm. Ki Beşiktaş Basketbol için de şu an öyle düşünüyorum.
    Beşiktaş bütçe konularına alet edilmeyecek kadar büyük bir kulüptür. Hiçbir EFES serisinde şu duruma rastlamadım garibime gidiyor. Abi düşük bütçeli takım büyük bütçeli takımı yenebilir zaten sporun doğasında var bu :) He yok yenemez ben böyle bahaneler bulacam diyorsan çıkma abi finale. Karşındaki takım Avrupa’nın en iyisi. Beşiktaş koçunu çok sevdim bu arada.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Harici İçerik x.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hayırlı günler olsun

YKS zormuş yine sanırım aldığım geri dönüşlerden bunu anladım bu sürecin içinde değilde dışında olmak daha eğlenceli katılır mısın Sahutt

İllaki bir ölçme değerlendirme olmalı. Fakat 3 sene sınava girip hedefine ulaşmış biri olarak söylüyorum ki sınav sistemi gerçekten rezalet. Eski YGS LYS sistemi bu sistemden katbekat daha iyi.
    Ekstra olarak sorulara baktım. Edebiyatı 22 yapmıştım geçen sene. Bu sene girsem mümkünatı yok 18 falan yaparım anca. Epey detay sormuşlar. Keza coğrafya ve tarih için de aynı şeyi söyleyebilirim. Matematik bence tam ayarındaydı. Geçen seneki matematik bana göre epey zordu. Bakalım hayırlısı olsun herkes için. Sen sınava girdin mi?

Hayırlı akşamlar

Harici İçerik x.com

Herkese hayırlı akşamlar bu arada Ülkemiz için tehtidler devam ediyo gibi tansiyonlar iyice yükseliyor inşallah daha fazla yükselmeden bizede biiey bişey olmadan bir an önce herşey yoluna girerSelam🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Misilleme yapar ülkeler. Birbirleri ile yine orta yolu bulurlar. Çok büyüyeceğini zannetmiyorum ben.