mky1088 son verilere göre 250 300 metre üstü örtü alır. Hatay merkezde ise sulu kar ve karla karışık yagmur . Ara ara saf kara çevirebilir yağış Pazartesi günü için. Takibe devam edelim modellere de yansır yavaştan
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar için en güzel koşul pazartesi gecesi salı sabahı gibi duruyor.
Aynen öyle. Senin konumun neresi abim?
Antakya merke için kar ihtimali neredeyse yok . Dediğin gibi 400 rakım için ihtimaller şu an için iyi görünüyor. Bakalım vade yaklaştıkça bozmadan gelir umarım
-
Hava biraz açtı belli oluyor güzel kar yağmış. Bu saatten sonra gelen her yağış en azından dağlara kar birakacak . Tebessum ettirdi 👏
-
Dağlar çok güzel görünüyor maşallah ❄️
-
sahut amanosta kırkhan hassa yaylalarında çok güzel kar var ❤🔥 videoları izledim gözün aydın
Gördüm abim bekliyordum zaten gayet güzel oldu. Ayın 29 unda da güzel bir kar yağışı alacak 300 400 rakım ve üstü
-
ANLIK DURUM (26 Ocak - 14.52)
5,7
Çok BulutluBeklenenden 2.5 3 derece daha soğuk gidiyoruz. Akşama doğru soğuk girişi var. Yağış bitimine yakın yağış karla karışık yağmura çevirebilir sıcaklık yeterince düşerse
-
-
Modellerin neredeyse hepsi kısaca diyor ki
İnkarı bırak kabullen. Kabullenmekten başka çaren yok.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
şahit hassanın yaylaları kar almış diyorlar?
Su an Hassa merkez 3.9 gösteriyor. Dedigin gibi kar almis olabilir yüksekleri
-
ECMWF özellikle Yayladağ gibi yüksek yerlere güzel kar verdi. Merkez yine sınırda . Takipteyiz saçma sapan modelleri🫡
-
Gfs yağışı kısmış sıcaklıgı biraz arttırmış gibi gözüküyor
Evet yağışı birkaç saat ötelemis ve öteledigi saatte yine soğuk pek iyi değil. Ortalama şu an GFS den iyi. Bakalım olumlu değişim görebilecek miyiz... Ayrıca Gem çok iyi bizim için
-
Gaziantep'te bu gece yoğun kar var. Su anki sıcaklık
ANLIK DURUM (25 Ocak - 17.49)
6,7 -
ANLIK DURUM (25 Ocak - 17.25)
7,4
Yağışlı -
Birkaç gün anlık sıcaklık takibi yapacağım.
-
ANLIK DURUM (25 Ocak - 17.22)
7,5
Yağışlı