Saadet maşallah kartpostallık görüntüler 👏
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gece 4 derecelere düşersek Belen bence bu gece kar görebilir.
-
ANLIK DURUM (25 Ocak - 17.13)
7,9
YağışlıYağış
0.4 -
Sabahtan beri ara ara sıcaklığa bakıyorum. Yağış yeni başladı. Başlar başlamaz 2 derece tek güncellemede düştü.
ANLIK DURUM (25 Ocak - 17.10)
8,1 -
5.2 ağır hasarlı binalara çok zarar verir. Kolay kolay bina yıkan bir büyüklük degil bu . 6.4 Hatay depreminde köyümüze yakin bir yerde olmasına rağmen üflesen yıkılacak bina dahi yıkılmamıştı.
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun .
-
Diğer senelerdeki diyagram ve kar takiplerimizi baz alırsak hiç fena durmuyor bu sistem. Ben de hatay ın 400 m rakımlı yerinden sistemin takipçisi olacağım.
Hosgeldin abim. Bize ilk gol haberini sen verirsin insallah hadi bakalım 👏
-
Hatay merkezde ayin 29 una kar ihtimali veren senaryolar tüm senaryoların %43 ü. Sancılı takip
-
Bu sistemde Merkez'e bagli Habib'i Neccar Tepesinde saf kar görülecektir tahminimce. Olmadi 450 600 rakımdaki merkeze 20 km uzakliktaki Yayladağ Şenköy. Şehir dışına veya sahile gitmek için mola ilçesi gibi olan ve şehrin 900 rakımıyla en yüksek ilçesi olan Belen genelde bu tarz sistemlerde örtülü kar alıyor. Bu sistem de son 30 saatte bile değişim gösterebilecek bir sistem. Sona kadar sabırla takip etmek gerekir.
Dün yazdigim gibi şu anki görüntüler. Merkez çok zora girdi. Takibe devam edelim. Ama "modellere göre" bu sistemde merkezde kar görülme olasılığı neredeyse sıfır
-
Olumsuz maalesef. Modeller sistemi bu vadede bile çözmekte hala zorlanıyor. Benden yana sorun yok sıcaklık takibimi bile yapacağım. Fakat bu şekilde ihtimalimiz biraz düşük.
-
72.saatteki farka bak yav Allahim yarabbim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
...Ve Adana'dayim. Sömestr bitene kadar burdayım. Bugün Mavi Bulvar'da gezindim, İstanbul'un Nisan'ı gibiydi. Ama iki sene önce bu mevsimde Adana daha soğuktu, o dikkatimi çekti.!
Hosgeldin abim. 👏🫡
-
Merkez'de havada belki o da bi ihtimal çok düşük ama belen dediğin yerin rakımı güzelmiş, ben olsaydım oraya giderdim
Depremden birkac ay sonra her gün gitgel yaptık ev vs yaptığımız için. Her sabah ve her akşam oradan geçer simit alırdık . Simidi çok güzel ve mart nisan olmasına rağmen cok soguk bir yerdi.
-
Merkez'de havada belki o da bi ihtimal çok düşük ama belen dediğin yerin rakımı güzelmiş, ben olsaydım oraya giderdim
Ben severim düşük ihtimalleri abi. Her sezon o düşük ihtimalleri takip ederim. Ben merkezde göreceğimi düşünüyorum. Olmazsa da sağlık olsun.🫡
-
Ben Hatay merkezde kar göreceğimi düşünüyorum hala. Düşük bir ihtimal. Takip ediyorum 👍
-
Sahutt Hatay'da kar görmek için nereye çıkmak lazım?
Bu sistemde Merkez'e bagli Habib'i Neccar Tepesinde saf kar görülecektir tahminimce. Olmadi 450 600 rakımdaki merkeze 20 km uzakliktaki Yayladağ Şenköy. Şehir dışına veya sahile gitmek için mola ilçesi gibi olan ve şehrin 900 rakımıyla en yüksek ilçesi olan Belen genelde bu tarz sistemlerde örtülü kar alıyor. Bu sistem de son 30 saatte bile değişim gösterebilecek bir sistem. Sona kadar sabırla takip etmek gerekir.