Adam uyurken maç kazanıyordu zaten. Uyanıkken Bi icraatı yok idi😬
Bütün sirri bozdun abi👀🏃🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAdam uyurken maç kazanıyordu zaten. Uyanıkken Bi icraatı yok idi😬
Bütün sirri bozdun abi👀🏃🏻
Hayırlı geceler uyugones
Seversin abi😬😃
İyi geceler Sinan başkana ve herkese 🫡
Yeni sevgilisi olan eski sevgilinin dönmesini beklemek gibi burada kar beklemek Aslında gelmeyeceğini pekala sen de biliyorsundur ama gelip gelmeyeceğine çok fazla takılmıyorsundur veya beklemeyi sorun etmiyorsundur.
Ek olarak siklonik sistemden ziyade termik sistem beklentim var özellikle şubata girerken sert bir sistem olabilir bu sistem de favorim karadeniz trakya en şanssız bölge olabilir yükseğin konumu önemli tekrar söylemekte fayda var sevinmeden üzülmeden takip edin bence tadını çıkarın çünkü sıcaklık değerleri hep kar ve kara yakın seviyelerde olacak.
Güneydoğu sezonu acar mi hocam?
1 haftadır ilk kez yagissiz bir gün geçiriyoruz yazmaya kalmadan yagmur ciselemeye başladı. Bütün gün bulutluydu hava zaten. Güneşi görmüyoruz Ocak basindan beri
Var mı artıran?
Uzatmayalım ağalar tartışma cikmasin . En iyi telefon kullandığınız telefondur. Noktayı koymayı bilelim.🫡
Iphone 12 pro yerine bir telefon alsam iphone 13 alirim ondan başkası da 13 pro veya 14 falan olur 😃
Saygı duyuyorum düşüncene, tabii ki 120hz akıcılığı edemez ama telefonda benim aradığım bir özellik değil. Sunduğu stabillik ve muazzam optimizasyonu ve uzun ömürlü olması ile bence apple çok önce diğer markalardan
Baba iphone al geç 🫡
Mate 10 lite iyi bu arada bende kullandım
Mukemmel telefon bu arada
işletim sisteminin optimizasyonunu övüyoruz zaten, halen 2015’teki telefonu günlük hayatta rahatlıkla kullanabiliyorum
Bende de Mate 10 lite vardı. 6 sene kullandim 🫡
iPhone gerçekten başka mevzu ilk telefonum 2017’de çıkan Samsung Galaxy J7 Pro şuan kullandığım telefon 2015’te alınan ablamın eski telefonu iPhone 6S. Apple kullandıktan sonra androide para veresim gelmedi yakın zamanda iPhone 12 ya da 13 almayı planlıyorum 🫡
Sene sonu bende bir surpriz olmazsa ip13 e gecmeyi düşünüyorum. Iphone icin görüşlerine katılıyorum 🫡
Modelleri takipteyim. Kuru soğuk alıyoruz uzunca bir süre. Ayın 25 inden şubatın ilk haftasına kadarki süreçte kar soğuğu var. Yağışı takipteyim. Güncellemeden güncellemeye epey fark oluyor 👨🏼💻🙋♂️
2021 yapımı
Oyun ne peki. Bjr ara oyun oynamaya karar verirsem oynayayim👨🏼💻