Iphone 12 pro yerine bir telefon alsam iphone 13 alirim ondan başkası da 13 pro veya 14 falan olur 😃
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Saygı duyuyorum düşüncene, tabii ki 120hz akıcılığı edemez ama telefonda benim aradığım bir özellik değil. Sunduğu stabillik ve muazzam optimizasyonu ve uzun ömürlü olması ile bence apple çok önce diğer markalardan
Baba iphone al geç 🫡
-
Mate 10 lite iyi bu arada bende kullandım
Mukemmel telefon bu arada
-
işletim sisteminin optimizasyonunu övüyoruz zaten, halen 2015’teki telefonu günlük hayatta rahatlıkla kullanabiliyorum
Bende de Mate 10 lite vardı. 6 sene kullandim 🫡
-
iPhone gerçekten başka mevzu ilk telefonum 2017’de çıkan Samsung Galaxy J7 Pro şuan kullandığım telefon 2015’te alınan ablamın eski telefonu iPhone 6S. Apple kullandıktan sonra androide para veresim gelmedi yakın zamanda iPhone 12 ya da 13 almayı planlıyorum 🫡
Sene sonu bende bir surpriz olmazsa ip13 e gecmeyi düşünüyorum. Iphone icin görüşlerine katılıyorum 🫡
-
Modelleri takipteyim. Kuru soğuk alıyoruz uzunca bir süre. Ayın 25 inden şubatın ilk haftasına kadarki süreçte kar soğuğu var. Yağışı takipteyim. Güncellemeden güncellemeye epey fark oluyor 👨🏼💻🙋♂️
-
2021 yapımı
Oyun ne peki. Bjr ara oyun oynamaya karar verirsem oynayayim👨🏼💻
-
Oyunun grafikleri ne güzel la
-
Hayırlı günler herkese. Umudunuzu kaybetmeyin. Her konuda 🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF senaryo ortalaması -3 4 lerde 👀
-
Antakya'da aralıksız bir şekilde 2 gündür kuvvetli yagmur var. MGM hem Antakya hem Defne'nin verilerini girmiyor dünden beri.
-
Ay sonu Hatay merkez için kar ihtimali devam ediyor modellerde. İki model de şu an sistem rotası için mutabık durumdalar. Tabii ki vade daha çok uzun. Örnek olsun diye bir kar haritası bıraktım
GFS sabah toplam kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İkisi de devamında bize yarar. Yağış durumuna da bakmak lazım 👍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gece güncellemesinde 70-80 saat kar soğuğu var bölgede. Kıbrıs bile kar aldı:)) Bizim için takibe fazlasıyla değer bir süreç bizi bekliyor. Heyecanlı ve keyifli olacak. Yine sınırda kalmayalım da . Önce diyagrama sonra sabah güncellemesine bakalım neler diyecekler. İyi geceler🫡
-
24 saatten fazla süredir aralıksız yağış var 🫡