Zaten işaretlemişsin Kral
👨💻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZaten işaretlemişsin Kral
👨💻
2 model de ayin 20 sinden sonra bir seyler gösteriyor soguk bakimindan. Hatay,Osmaniye, Kahramanmaraş, hatta Mersin'e kadar iniyor kar soğuğu. Peki ya kar?
anlık kar sevdasına yenik düşüp atlet hırka çıkarsan olacağı bu emre🤪
Genç adamsın bir şey olmaz sana 🫡
selamlar , fena şekilde hasta olmuşum. başımı yastıktan kaldıramıyorum öyle bi yorgunluk bitkinlik var ki üzerimde.. tek belirti de yorgunluk kas ağrısı eklem ağrısı, grip falan yok 🤯
Gecmis olsun abim . dikkat etmekte fayda var salgın var bu aralar
21inden sonra bir şeyler var gibi duruyor. Bu şehrin bu zamana kadar kar almaması da garip değil mi? Bizde mi şans yok anlamadım.
Bu sistem biraz şanssız bir noktada kaldı. Bakalim önümüzdeki sistemlerde ne olur. Konya kışı örtülü kar almadan kapatmaz🫡
Hocam biz Konya'ya gittik hala kar göremedik
Önümüzde sistem sistemler var abim . Yapariz takibini🤚🏻🫡
Bir tane daha vardı bulamadım onu
Youtubedan sürekli dönüp dönüp izlediğin bir video varsa atabilir misin merak ettim 😅
Ntv hava durumunun cok eski videolarını izlemeye bayılırım. 3 ayda bir fiks yaparım🫡
Sahutt Hatay’a güzel kar yağan zamanlardan izlediğin bir video var mı ?
Elimde öyle bir video yok maalesef. Önceki telefonumdaki galerinin yarısı yedeklenmemiş. Ama Mart ayında yağan karı bir daha unutur muyum ? Zor
dostoyevski hoşgeldiniz. Herkese iyi günler. Mutlu pazarlar 🫡
Hisseden herkese geçmiş olsun.
Saadet artık kar gördü bütün forum rahat bir nefes aldi
Ben almadım 🙋♂️
Bir ünlü olmak istesem megan fox olurdum hava -10 olsun onun yanında 40 derece gibi
Eren umarım olursun kardeşim😆😆
Ben ic Anadolu taşındım burdan uzaklaştım forumda en az etkileşimi bizim iç Anadolu Bölgesi konusu alıyor galiba
Akdeniz'de tek başımayım 🫡