Hatay Defne 1 ocaktan şimdiye kadar 450 kg yağış aldı. Modellerin mutabık olduğu konu ise Ocak 2.yarı da bol yağış alacağız. 650 mm yi bulur Hatay Defne Ocak bitmeden bu gidişle.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Ruhunuz şad olsun Yiğitler!
Vatan size minnettardır!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıcaklık problemi var, bu akşamdan itibaren gerekli şartlar oluşuyor.
Aslinda Akcaabat bile 2° yağıs girerse sıcaklığı daha da düşürür de . Trabzondaki arkadaşlarım yağış kky sekilde basladi der. Saadet
-
Karla karışık falan da mı dönmedi?
-
-
Sen Ortahisar'da misin Saadet
-
Baya rüzgar başladı sistemin geldiğini mi gösteriyor
Hayir pek alakasi yok. Fakat 1 saat önce sicaklik birden ciddi düştü. Sistem beklenenden biraz erken girmis olabilir👨🏼💻
-
Rüzgar ve yağış geldi
Saat 4 e kalmaz o halde
-
Heyecanla bekliyorum 😅
Benim de trabzonda okuyan bir arkadaşım var. O da bana heyecan yaptırdı. Trabzon icin sıcaklık takibi yapıyorum 🫡
-
Gel de kafani yastığa koyup öylece uyu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Işığı sönmeyen ocaklar var ateşin düştüğü.
-
Hatay'da yağış 50 kg aştı. Hafif orta kuvvette devam ediyor. Yarın akşama kadar sürecek. Sonra 1 günlük bir ara vereceğiz. Ardından yeni bir yağışlı hava geliyor. 🫡
-
Trabzon 1.5 saat önce 5.9 dereceydi. Simdi 3.5 e düşmüş. Saadet kar geliyor
-
Bir Şehidimizde Oturdugum Mahalleden Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu 25 yaşındaydı çok iyi insandı kelimeler kıyafetsiz Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yakınlarınada Sabır diliyorum
Başımız sağ olsun abim. Mekanları cennet olsun inşallah 🫡