Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
bakalım bu akşam neler olcak
Takipteyiz🫡
-
Saadet Cumartesi günü Trabzon'da 200 Metre ve yukarısına kar yağışı geliyor, bilgin olsun.
Merkezde olmaz mi bir arkadaşım sormuştu ?
-
Sistem takibi vs derken dün geceden beri 20 kg ulaştık 🫡
Ocağa başladığımızdan beri güneşli gün hatırlamıyorum
-
Eren Baksana
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor sıcak sıcak yanaşmış
-
Azor sıcak sıcak yanaşmış
Cogu senaryoda öyle panele yansımış. Güzel senaryolar var. şüphe ettim 👨💻
-
Buradan da bir canavar göz kirpiyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arka arkaya 4
senaryoThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Al işte. Aynı senaryolar. Yanlis yapıyor.. önce icardiyi tatilden çağır. Kayaktan sahilden çağır. Sakat oyuncu tatile mi gider? Kendini eleştirmek yerine yine hakem skandalları diye başlayan tartismalar. Yarin gelir ligi bitirmeyiz rakibimizi şampiyon yapacaklar açıklaması . Bu ülkede futbol asla gelişmeyecek
Hakemler bir kenara Galatasaray bu sezon çok kötü transfer politikası yönetti. Davinson dışında elle tutulur 1 kişi yok . Okan'ı yedek kulübesinde ilk kez böyle çaresiz gördüm. Kerem de Fenerbahçe'deki mert hakan olma yolunda ilerliyor. Bitiriciliği bu kadar mı olmaz bir adamın. Her mac 2 3 net fırsat kaçırıyor.
-
Çok eksik var hocam sağ bek yok sol bek yok forvet yok birde ortada hakem yok
Eksiklerden kaynaklı abim. Bizim eksikler varken de görduk 6 bile yedik. Zaten malum hakem herkesin tartışma konusu o ayrı
-
90 dakika izledim. Bu Galatasaray şampiyon gibi oynamıyor kimse kusura bakmasın
-