330.saat diyor ki ülkenizdeki soğuğa Sibirya destek veriyor . Yani Sibirya üzerinden gelen soğuk ve kar yağışı ülkemizi etkisi altına aldı diye manşet gireriz 😝
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Blokaja gitti Aralık başı sistemi farklı bir hal alıyor. 👀
-
258.saate kadar yağış haritaları , kuzeyde bazı kıyılar ve 700 metrenin üstünde her yer ülkede kar alır herhalde.
-
mehmet civan Whisper ellerinize sağlık👏🏻👏🏻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gfs gece guncellemesi 01:00 deydi dimi. bir gozatmakta fayda var.
00.30 da başlıyor hocam
-
Ücretli veri paylaşan arkadaşlar icon kar haritası varsa bakabilir miyiz
Buyurun hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Modellerde bir olumsuzluk görmüyorum. Hocalarımızın ve bölge sorumlularımızın yazdıklarına ters bir durum yok şu anlık.
-
GFS AKŞAM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF hoşuma gitti. Yarım veya 1 dereceye bakar . Diyarbakır iklimine tam hakim değilim ama . Bir sürpriz olur mu takibe devam bakalım.
-
İç Anadolu'ya kar mı lazımmış? Bir sinerji yapalım o zaman 👀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hadi inşallah dostlar. Sizlerle takipteyiz inşallah 👏🏻👏🏻
-
Bir anda %45 gördük 👀
25 gecesi kar ihtimali takip ediyorum bir süredir. Son GFS güncellemesi umut vadediyor
-
Ortalama -6.6 dan -7 ye düştü
Kar yağar
-
Hayırlı geceler olsun. 8 bölüm kurtlar vadisi izledim. Süleyman Çakır öldü canımız sıkkın. Devam etmek isterdik de erken uyanıyoruz 🙋🏻♂️🤣