Hatay Defne'de 10 günde 225 kg yağış aldık maşallah 👏👏👏
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Ben uzun yıllardır Amanos Dağlarının Ocak ayında kar almadığı bir kış yaşamadım. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin jubayl Sefa kazancc
-
SON DAKIKA | Fenerbahçe Leonadro Bonucci ile anlaştı. 🫡
Resmi 👍
Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır.
İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Fenerbahçe Spor Kulübü
-
Pardon reis ya iş kafasıyla attım yanlışlıkls
Sıkıntı yok abim nereye istersen atabilirsin🤣
-
Yine mi aynısı 🤣
-
mgm güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sefa kazancc ekleme edelim buraya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nasa deprem öncesi ve sonrası Antakya'nın sönen ışıklarını paylaşmış.
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Günaydın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
1 saatte 20kg yakın yağış aldık 🫡
-
Gözün aydın dayı inşallah diyelim
-
Profile gir yanda 3 nokta var oraya tıkla ve transfere bas🫡
-
Muhteşem bir gök gürültülü sağanak başladı ⛈️
-
Kış bitmedi ki iyi veya kötü yazalım?? Ama şu var ki aralık ve ocağın şimdiye kadarki zamanı böyle geçmemeliydi.
aynen öyle. Daha çok kışları Şubat ve mart ayında yaşamaya başladık