Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
TÜRKİYE ORTALAMA KAR ÖRTÜLÜ GÜNLER SAYISI
Üzerinde çalışılan istasyon sayısı : 94
1970-2022 Yılları Arasında Türkiye Ortalama En çok Kar Örtülü Gün Sayısı yıl : 1992 55 gün
1970-2022 Yılları Arasında Türkiye Ortalama En az Kar Örtülü Gün Sayısı yıl : 2018 9,4 gün
1970-2022 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı : 28,4 gün
1970-2022 YILLARININ DÖRT EŞİT PERİYOTTA DEĞERLENDİRİLMESİ:
1970-1979 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 29,4 gün
1980-1989 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 30,1 gün
1990-2000 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 29,7 gün
2001-2011 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 27,0 gün
2012-2022 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Kar Örtülü Gün Sayısı: 26,0 gün
-
Sibirya ihtimalini takip ediyorum ayin 22 23 ünden sonrası için. Sessizce takibe devam👨🏼💻
-
Bölgemizde kıyılarda kar ihtimali konuşmak icin GFS òglen çıktısı gibi önce ciddi soğuk yapacak bir senaryo yakalamak lazım. Diyagramda da görüldüğü üzere ayin 20 sinden sonra bir hareketlilik mevcut. Takip edelim bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bekle dedi gitti. Ben beklemedim. O da gelmedi 😐
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ayin 22 23 ünden sonra sistem ihtimali gören epey senaryo var. Bakalım
Once saglam bir afrika 🏖
-
Ayin 22 23 ünden sonra sistem ihtimali gören epey senaryo var. Bakalım
-
16-18 Ocak tarihleri arasında sistem ve kar bakımından bir beklentim yok. Takibe değmez. Kendimizide yormayalım.
Hocam diyagram sizi destekler nitelikte
Bence gelmez
Bence de gelmez. 👍
-
1 AY ÖNCE;
Candaş Tolga Işık:
“Hatay Belediye Başkanı’nı bir sonraki dönem tekrar aday yapacak mısınız?”
Özgür Özel:
“Hatay’da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır.”
BUGÜN: Lütfü Savaş, yeniden Hatay Belediye Başkanlığı’na aday oldu.
-
Bir Hatay'lı olarak bugünkü açıklanan CHP adayından sonra seçimi dört gözle bekliyorum👍
-
İşte hocam bizim bı sorunumuz bu ya doğru düzgün göstermiyorlar biseyi ama fb 7 gol attı yani ben fb bişey demiyom bizim yayıncı kuruluşun kameraları çok ilginç fb tebrik ediyorum güzel oynuyorlar bu sene
Yayinci kurulus ciddi ciddi saçma sapan. Insallah saran medya alır da kurtuluruz şu beinden
-
Az önce Fb konya maçında Fb penaltı kazandı ama pozisyon öncesi fb oyunncu net ofsayt ama varda bakmadilar bile sonra çizgi çizdiler fb oyuncu ofsayt yinede penaltı verdiler bunuda kaptirmadik kimseye
Pozisyon tekrarinda sanki ofsayt değil gibi görünüyor ama dikkat etmedim çok
-
Bu verilerle ayın 23 ünden sonra bir sistem olmalı diyorum ben hocalarım ne der bilmem
Tek etken ao nao degil fakat sana katılıyorum 🫡
-
Müthiş bir sağanak var maşallah çok güzel yağış alıyoruz.