Sosyal medya yanıyor. Birçok milyonluk haber sayfası bu haberi paylaşmış bugün
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah
Hosgeldiniz. Belirtmenize bile gerek yok nereden geldiğinizi. Kapımız herkese açık. Iyi dilekleriniz gerçekleşir umarim🫡
-
Sen paylaş ben yorumcuyum Zonguldakli67 abi teknik direktör

Ben yedek kulübesindeyim
-
hahahah😂😂😂 Tamam tamam ben izleyiciyim o zaman
E kim paylasiyor o zaman 👨🏼💻
-
-
-
Emeğine sağlık hocam Estimator 👨💻👏
-
Mırın kırın bir şeyler kovalıyorum modellerde. Senaryo ortalaması gefs ve ECMWF enste 1 derecelerde 160 li saatlerde. 0 altı veren senaryo az değil. Ama yetmiyor. -2 850hPa nin Antakya için yeterli olacağını düşünüyorum bu sistemde . Fakat bunun ihtimali yok denecek kadar az. Bu önümüzdeki haftadaki sistemden daha çok daglarimiz yaylalarımız faydalanıyor. Takipteyim ama🫡
-
Öğle güncellemesinden daha iyi senaryolar bizi bekliyor
İnceleyebilirsiniz
Hatay'a kar veren senaryo olursa atar misin hocam yarın bakıcam😆
-
Ömer İyi ki doğdun Ömer'im. Nice güzel yaşlara kardeşim benim. Yeni yaşın sağlık, mutluluk ,bereket ve foruma daha vazla vakit getirsin🫡
-
Günaydın herkese iyi pazarlar. Sınava geldik. Bugün model takibine ara verdim. Ya yarın sabah yada yarın akşam takibe devam edecem. Senede en az 1 kez böyle yapmak şans getirir👨🏼💻
-
Umutsuz bekliyprum hhaha
Nerede kar Takibi yapmak daha keyifli :))
-
Görürsün inşallah sefa.
-
540 misafir kullanıcımız siz de 1 dakikanızı ayırarak üye olup bizlere katılabilirsiniz🫡
-
Yarın final sınavım var ondan sonra 2 ay boştayım ince işleme vakti geldi
Bizim evin önündeki çimlere kac cm yagar onu da hesapla hocam👨🏼💻 Analiz işini artıralım