K.O Knockout
Meteoroloji Genel Müdürlüğü adama uyari yayinladı bugün. Dezenformasyonla mücadele kapsamında sıkıntı yaşayabilir yakın zamanda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturK.O Knockout
Meteoroloji Genel Müdürlüğü adama uyari yayinladı bugün. Dezenformasyonla mücadele kapsamında sıkıntı yaşayabilir yakın zamanda
Sana kaç lazım
-3 yeter 😆
Şansa yapsa zaten üyelerin şahsi tahminlerinde kalırdı dimi
![]()
Twitterda kahinlik yapardı 🫡
Ben Eren'in şansa tahmin yaptığını hiç görmedim şahsen. Gayet de isabetli tahmin yapıyor takip ettiğim kadarıyla.
13-14 ocak için Soğuğu neyse yakalıyoruz'da son zamanlarda sürekli kuru soğuk veriyor modeller ona dikkat eden yok. konumum bile kısa süre kar alıyor sonra ayaza çekiyor.
Şu ana kadar kıyılar için kar kovaliyordum fakat senaryo ortalaması ancak 0 a inebiliyor. Kıyılarda 1 e iniyor. Dağlara kar için yeterli sadece. Hala yeterince detay veremiyorum. 13 14 sisteminden sonra takip ettiğim bir sistem daha var . Onun da detaylarını vereceğim
Şimdi ona bakıyordum.
Meteoroloji'den kamuoyuna duyuru !
Hocam yanlış anlamayın da şu anlamda soruyorum bursada da deniz var dün kar alicak tık RAKIM 300 de bugün alamiycazmi acaba
Estimator hocamın söylediklerine ekleme dahi yapmak ayıp olur. Yarın detaylı açıklama yapacağını söylemiş hocamız. Ekstra bir sorun olursa ben de yardımcı olurum. Yarını bekleyelim. Ama İstanbullulardan daha rahat olabilirsin. Kar bekleme ya da ekstrem sistemler geliyor haberlerine de pek kulak asma 🫡
🫡
TRTspor da barış yurduseven söylemişti iyi maç ve uzatma var diye ..
Sonrası da uzamış da uzamış
Kazansaymışız iyi olurmus. Son ataklara hakem epey etki etmiş. Sacma bir faul çalmış efes orada düşmüş oyle bir yorum okudum. Özeti sabah izleriz. Ama baktim. Madridde 50 dakika oynayan bir kisi bile yok. Efeste Shane Larkin 55 dakika oynamiş. Hic dinlenmiyor mac icinde. Cok yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen yedeği olmaması Efes'i her mac cok zor durumda bırakıyor. Yine de 30 üstü sayı atmış. Madrid'de de Dzanan Musa 40 sayı atmış
Ulan be kaçırdığımız maça bak 4 kez uzamış.
Real Madrid 130 Efes 126