120.saat kontrol ve gfs
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hem ECMWF hem de ECMWF ENS Hatay'a havada kar veriyor. Takipteyim🫡
-
Japonya’da meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 57’ye, yaralananların sayısı ise 87’ye yükseldi. “Asaichi Dori” bölgesinde dün çıkan yangının tamamen kontrol altına alındığı belirtildi.
Bizde de olmustu deprem sonucunda şehrimiz yok oldu. Sehir merkezi toprak sahaya döndü tamamen. Ve 1 senede enkaz kaldirma calismaları bitmedi. Kader...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Haber siteleri 10 11 Ocak İstanbul'da kar yağışı bekleniyor yazmışlar bile😀
-
Japonya'da 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana kadar 30'dan fazla artçı sarsıntı kaydedilirken şimdiye kadarki yaralı sayısı 10 olarak açıklandı.
-
Kanazawa ve Toyama gibi yoğun nüfuslu şehirlere yakın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir an önce yüksek yerlere çıkılması gerekiyor.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
🤔
-

Depremde ölü vs yoktur. Tsunami olursa sıkıntı. Deniz kiyisinda olmus zaten deprem
-
SON DAKIKA| Japonya'nın kuzeydoğusunda 7.4 ve 6.3 lük 2 deprem meydana geldi. Tsunami uyarısı verildi.
-
Hayırlı günler olsun,yeni yıl hepinize sağlık mutluluklar getirsin inşallah 🤲
Hayirli günler. Yeni yılda sağlık , mutluluk ve bereket dilerim. Üzüntünün en az olduğu yıl olur inşallah
-
Şimdi yaptığı rezillikler yüzünden istifa etmedim de sağlık sorunlarım yüzünden istifa ediyorum diye açıklama yapar
Futboli iyi biliyorsun abi 🙂
-
#SONDAKİKA | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı.
🚑 Şu anda otele ambulans ve doktorlar gelmiş durumda.
-
Güney Koreli Gazeteci Hanshin Lee:
"Suudiler, hiç yenilmeyen bir adamı yenebileceklerini zannettiler. Onun mirası halkında devam ediyor."
hiç sanmıyorum. Tff eline yüzüne bulaştırd