Deli taklidi.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Oynanmasin zaten. Bu şartlarda takımlar çıkıp oynarsa kendimizden milli benliğimizden taviz vermiş oluruz Araplara
-
Arap arkadaşlara ne battı acaba marşımızı ve atamızı istemiyorlar
Belli degil mi Atatürk'ü neden istemedikleri? 🙂
-
"Süper Kupa öncesinde Arap yetkililer Riyad’da dört şeye izin vermedi.
• Atatürk posteri
• Yurtta Sulh, Cihanda Sulh pankartı
• Atatürk tişörtü
• İstiklal Marşı
Milli değerlerimizden rahatsız insanlar. Dönün gelin. Çıkmayın maça. TFF daha ne kadar rezil edebilir ülkemizi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan Erdem'de Maç Fenerbahçe'nin
Tebrikler Fenerbahçe Beko! Tebrikler Anadolu Efes👏
Maç Sonucu | Anadolu Efes 🆚 Fenerbahçe Beko: 84-89
Söylenecek çok şey var. Ama en önemlisi Anadolu Efes'te özellikle 2.yarıda Shane Larkin'den başka kimsenin skor katkısı yapamaması. Tek başına kaldı adeta. 3.çeyrekte Efes 16 sayı attı. 15 i larkinden. Fenerbahçe'de Sarunas Jasikevicius ile 4/4 Euroleauge performansı ile devam ediyor 💪
-
Akşam Euroleauge'de İstanbul derbisi var. Kaybetmeyecegimiz bir Avrupa günü. Bu arada 19.hattada Fenerbahçe Beko Maccabi Haifa (İsrail ekibi) maçı güvenlik gerekçesiyle başka ülkede oynanacak. Yorum yok 🙂
-
Dayı dur ule😆
-
-
Hatay/Defne'de Sümerler mahallesinde , Hatay'ın en gözde mahallelerinden birinde, depremin 324.gününde enkazdan bir ceset çıkarıldı.
-
Eren Belirttiğin tarihler hocam 🤔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ana senaryo ve kontrol en sıcak senaryolar olmuş sabah
-
İsmail hoca haklı büyük kısmında .Penaltı pozisyonunu ben hakemlik kural mural bilmem. Bence penaltı.
edit : Net bir açı. Sağ kroşe falan diyor Galatasaray başkanı ve Erden Timur. Dün penaltı diyordum o açıdan bakinca. Tertemiz pozisyon.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
5’te kapanır 15’te 🤪
Besiktastan umidim fener macina kadar vardi biliyor musun. Valla dedim rıza bir şeyler yapar şampiyonluğa dahi oynar takim rakiplerin birkaç puan kaybıyla. Bu sene 3.olursa öpüp başına koymalı bence
-
Süper Kupa kim alır bilememde, 90 dakika içinde bitmesin. Uzatma penaltı ne kadar uzayabiliyorsa uzasın
SahuttBu mac bizim cfs gibi 2070 li saatlere kadar gitse bile 0 0 biterdi😆