540 misafir kullanıcımız siz de 1 dakikanızı ayırarak üye olup bizlere katılabilirsiniz🫡
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın final sınavım var ondan sonra 2 ay boştayım ince işleme vakti geldi
Bizim evin önündeki çimlere kac cm yagar onu da hesapla hocam👨🏼💻 Analiz işini artıralım
-
K.O Knockout
Meteoroloji Genel Müdürlüğü adama uyari yayinladı bugün. Dezenformasyonla mücadele kapsamında sıkıntı yaşayabilir yakın zamanda
-
Sana kaç lazım
-3 yeter 😆
-
-
Şansa yapsa zaten üyelerin şahsi tahminlerinde kalırdı dimi
Twitterda kahinlik yapardı 🫡
-
Ben Eren'in şansa tahmin yaptığını hiç görmedim şahsen. Gayet de isabetli tahmin yapıyor takip ettiğim kadarıyla.
-
13-14 ocak için Soğuğu neyse yakalıyoruz'da son zamanlarda sürekli kuru soğuk veriyor modeller ona dikkat eden yok. konumum bile kısa süre kar alıyor sonra ayaza çekiyor.
-
Şu ana kadar kıyılar için kar kovaliyordum fakat senaryo ortalaması ancak 0 a inebiliyor. Kıyılarda 1 e iniyor. Dağlara kar için yeterli sadece. Hala yeterince detay veremiyorum. 13 14 sisteminden sonra takip ettiğim bir sistem daha var . Onun da detaylarını vereceğim
-
Şimdi ona bakıyordum.
-
Meteoroloji'den kamuoyuna duyuru !
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam yanlış anlamayın da şu anlamda soruyorum bursada da deniz var dün kar alicak tık RAKIM 300 de bugün alamiycazmi acaba
Estimator hocamın söylediklerine ekleme dahi yapmak ayıp olur. Yarın detaylı açıklama yapacağını söylemiş hocamız. Ekstra bir sorun olursa ben de yardımcı olurum. Yarını bekleyelim. Ama İstanbullulardan daha rahat olabilirsin. Kar bekleme ya da ekstrem sistemler geliyor haberlerine de pek kulak asma 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.