250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
Skor da söylüyorum Fenerbahçe 6 Galatasaray 0 🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
Skor da söylüyorum Fenerbahçe 6 Galatasaray 0 🫡
250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
İsmail hoca haklı büyük kısmında .Penaltı pozisyonunu ben hakemlik kural mural bilmem. Bence penaltı.
1 pozisyonda torrera için 2 kez sağlık ekibi geldi sahaya 😆
ben de hiç sıkılmadım kardeşim, terapi gibiydi mışıl mışıl uyumuşum uzatmalarda uyandım
Ben clash of clans oynadim hocam. Neden sıkılmadın diye sorma 😆
Çok sıkıcıydı sen Fenerli olduğun için sıkıcı gelmemiş kardeşim bence ☺
Ben gayet keyif aldım. Keske kazansaydık. Eksiklerimiz de vardı. Ona rağmen takım gayet iyi mücadele etti.
Sıkıcı değildi bence. Hakem biraz temasli oyuna izin verse farklı skor olurdu. Ben Ferdi'yi yine çok beğendim. İsmail Yüksek ve King girdikten sonra gayet iyi top yaptılar. Galatasaray'da her pozisyona giren Demirbay dikkatimi çekti.
Bu haliyle de oynuyor zaten. Lakin 2 maça inmesi muhtemel olasılık. Yine de bu olay muallakta kaldı. Ses kayıtlarını açıklasınlar herkes bilsin ne olup bittiğini. Şeffaf olsun her şey
Evet ben de öyle dusunuyorum
Fred 3 maç ceza almış.
Tahkim karari ile 2 maça iner. Süper kupada da oynar
(Ters totem deniyorum bu sefer :)))
O riski alacağını sanmıyorum kartalın
Risk almadigi macta Norseland macinda ne olduğunu gördük. Kartal'ın derbi performansları iyidir. Bakalım