Çok kötü bir deprem oldu
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Peki bnde özür dilerim arkadaşlar kb
Estağfurullah abim. Sporun kardeslik olduğunu unutarak o anki psikolojiyle her şeyi söylüyor insan işte. Galatasaray da Besiktas da Fenerbahçe de Trabzonspor da öteki sayamadığım kulüpler de bizim on yıllardir gelen çınarlarımız. Tarihleri hakkindaa kötü konuşmak bizlere yakışmaz. Pozisyon üzerinden yaptığımız yorum nerelere kadar uzadı. Gerek yok. 🫡
-
Serkannnn konuyu uzatmayıp kapatalım. Haddimizi aşan yerlere çekmeyelim.
-
Serkannnn hangi takımı tutuyorsun sen abim
Belli degil mi dayi hangi takimli olduğu? 10 senedir futbol başarısızlığından dolayi sampiyon olmadığını düşünüyor sanırım. Fakat eksik bildigi bir şeyler var . Bu kulüp 10 sene önce F**ö terör örgütünün icine sizamadigi kulüp. Yargılanıp alnının akıyla çıkan bir kulüp. Başkanına gelme tutuklama kararı var denip başkanı o gece İstanbul'a gelip tutuklanan bir kulüp. Fenerbahçe otobüsü kurşunlanan ,failleri hala bulunmayan bir kulüp. O hafta maçları ertelenmeyen, sahaya çıkmazsa sonuçlarına katlanır denilen bir kulüp. Her yiğidin harcı değil Fenerbahçe'ye "İÇİ DOLU" sallamak. Önce herkes ne dediğinin farkına varsın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zaten şuan futbolda ortam gergin hermac hakem demenizden bıktık
Tamam serkan sen haklısın. Özür dilerim
-
Bence kırmızı doğru fakat 2. sarıdan kırmızı olması daha doğru gibi
Bence ayni Zorbay küçük galatasaray kalecisine de yoğun itirazdan sonra kırmızı cikarmamisti . O doğru kararsa bu değil. Ki Fred kesinlikle küfür etmedim diyir
-
Sağa sola saldırmayı bırakıp mert hakan denilen futbolcunuzu kadro dışı birakin
Biz kimseye saldırmıyoruz. Fakat sen neyi savunduğunu dahi bilmiyorsun su an. Biz Fenerbahçe yönetiminde değiliz. O bizim elimizde olan bir sey degil. Ayrica 10 sene şampiyon olamayan camia ne demek ? Onu anlayamadım
-
Yorum yok sen bilirsin
-
Bütün fb liler hem kazandığı hem kaybettiği maçta hakem diye ağlıyor bu sene
Cok dogru yorumlar bravo tebrik ederim .
-
Ya maç izlemedinmi hakem yine iyi sabırlı davrandı fred hakemin üzerine koşuyor ilk anda bı dovmedigi kaldi
Itirazdan 2 kirmizi goren ilk defa görüyorum. Maçı gayet de izledim. Buna kırmızı kart diyorsan bir gram futbol tartışmam seninle.
-
inanılır gibi değil bu kart. Akıl alır gibi değil
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gayet sakin bir macti ve mac Kayseri'deydi🙂
-
-
Zaten olay bizimle alakalı olup olmaması değil bunu bizim maçta yapması ya Trabzonlu olmasından cesaret aldı ya da başka bişey bilemem ama sonuç olarak bunu bizim maçta yaptı 3 hafta sonra Fenerbahçeyle maçı var mesela orda hakkı yense ordada yapabilir miydi acaba
Evet haklisin. Boşver her turlu 3 puan cepte 🫡😬
-
Bence kulüp bazlı değil. TFF ye isyan ediyor artık bütün kulüpler