Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Fenerbahçe'ye Jasikevicuc geldi. Ama bence sorun itoduiste değildi. Birçok maçta son saniye kaybettik. Bunların en yakınlarından ve sacmalarindan biri Guduric'in 7 saniye varken uzak mesafe üçlük denemesiyle kaybettiğimiz maçtı. Şu anki aktif kadroda büyük bir potansiyel yok değil . Ama çok eksik var. Itoduis için yeterince koz yoktu oynayacak. Motley her maç 1 dakika içerisinde 2 bazen 3 faul yapıp kendini riske atıyor. Tyler Dorsey iyi oynadığı maçlarda maç kazandırıyor. Kötü oynadığı zaman kaybettiriyor. Madar ve Wilbekin uzunlar iyi oynamadığı maçlarda çok etkisiz kalıyorlardi. Turkler Tarık haricinde Euroleauge'da hiçbir şey oynamıyorlar. Acemi gibi reaksiyon verdikleri için oynayamiyorlardi . Fenerbahçe'ye Udoh, Vesely tarzı bir uzun ile birlikte Baskonia'daki Markus Howard tarzı bir şutör lazım. Ayrıca Melih'i geri kazanabilir mi koç bilemem. Ama Calathes ve Sestina çöpü ile yollar ayrılmalı bir an önce. Ayrıca Sertaç Şanlı da bu seviyede devam ederse bizim gibi televizyondan izler artık maçları.

Ceko sakatlanmış haberleri dolanıyor. Galatasaray maçında sahada olur deniliyor . İnşallah olur. Ama olmazsa da ben Batshuayinin eksiğini kapatabilecegini düşünüyorum. Ceko bir forvet değil komutan gibi sahanın her yerinde . Sadece kendi işini yapmıyor. Bir maçta 5 6 kaçırıyor 1 2 atıyor. Ama her pozisyonun içinde var. Batshuayi biraz daha Icardi tarzı bir golcü. Altipasta at bitirsin. Ceko oynarsa büyük avantaj sahada büyük karakter. Ama yaratılan pozisyon bakımından Bats'in da eline gelen fırsatları kacirmayacagini düşünüyorum. Tadic diye bir asist makinesi var paslarını izlerken çok keyif alıyorum 🫡

Selamlar herkese. Geçen senelere göre biraz durgunluk olsa da yavaş yavaş hem yeni üyelerle hem de misafir kullanıcılarımızla eski aktifligine kavuşacağını düşünüyorum sayfamızın. Öncelikle bunu belirtmek istedim.

Bölge olarak normallerde bir kış başlangıcı yaptık genel olarak. Hem sıcaklık hem yağış bakımından. Önümüzde de gayet hareketli günler var. Bunları değerlendirelim elimizden geldiğince.

Öncelikle ayın 21 inden itibaren yeni bir yağışlı sürece giriyoruz. Pek uzun soluklu degil. Fakat sonrasında biraz daha soğuk bir sistem hazırlığı mevcut modellerde. Bu soguk kutup kökenli sıkı bir kar soğuğu. Fakat bölge genelinde Toroslar ve yüksek kesimler hariç soğuk yağış terk ettiği zaman kuru soğuk olarak etkili oluyor. Kıyılara kar konuşmak için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Fakat yüksek rakımlı yerler, yaylalar ve dağlarda yoğun kar yağışları görülecektir. Elbette sistem sonrasında don olayları görülebilir bölgenin çoğunda. Bahsettiğimiz tarihler ayın 28'i ve sonrası.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ocak ayına baktığımız zaman ise endeksler şu an için olumlu yönde. Güzel bir başlangıç yapma şansımız yüksek görünüyor. Bölgemiz kıyılarında kar son 6 saate kadar kesin konuşulmaz :)) Ama ilk kar takibimizi Ocak ayının ilk iki haftasında yapabiliriz.

Sıcaklık bakımından Ocak ayı bölgemizde mevsim normallerine yakin yer yer sıcak ataklar olacağından biraz üstünde gerçekleşebilir. Fakat yine soguk ataklarimiz ve kar takiplerimiz olacaktır. Bölge genelinde normallerin üstunde yağışlı bir ay olacağını düşünüyorum.

Sahutt cfs nin o vadede sistem göstermesi meşhurdur ancak ben sistem için degil sadece basınç dizilimi için takibi öneririm

Cogunlukla onun icin bakiyorum zaten. Ama uzun vade aktıkça aktı. Nisana kadar yetisecek soğuk hava. Sosyal medya fenomenlerinin paylaşmasını bekliyorum ona göre güleceğim 🫡😆