Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Galatasaray UEFA Avrupa Ligine Düştü

Kötü futbol. Galatasaray'lı arkadaslar kızmasın. Ama Zaha'nın manasız calimlarini , Icardi'nin sırf forvette durup altıpasta gol beklemesini , Tete yedekte Ziyech varken bu kadar etkisiz oynamasını, Kerem'in kendi pozisyonundaki istatistiği belliyken neden ısrarla 10 numara oynatildigini ben bir nedene baglayamadim. Bir performans düşüklüğü bariz var Galatasaray'da. rakibin olan Kopenhag'a 90.dakikaya kadar dogru durust 1 sut alamıyorsan sampiyonlar liginde işin yok. Ki Şampiyonlar ligi için gayet kaliteli bir kadrosu olduğu kanaatindeyim. Avrupa Liginde başarılar dilerim🫡

TFF başkanı ARTIK YETEEEER diye bağırdı. Herkes suçlandı. Başkanları,hakem yorumcularını, teknik direktörleri, herkeste bir suç var . Bir kişide yok sanirim sadece.

Ligler süresiz ertelendi. Keyif de kalmadı zaten. Bir şeyler değişmeli artık.

Teşekkürler arkadaşlar. Yeni gorevlendirmelerdeki bütün arkadaşlara kolay gelsin diyelim. Elimiz uğurlu gelsin.🫡

Hakeme yapılan şiddet yüzünden çok moralim bozuk. Çok canım sıkıldı. Halil Umut Meler'in 10 günlük çocuğu varmis. Daha da cani sıkılıyor insanın.Umarım gerekli cezaya alır sorumlu herkes. Umarım bir daha tekrarlanmaz bu olaylar.

Maç tahminleri:

Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Hayatımda ilk kez iddia oynadım. Rüyamda 3 1 kazandığımızı gördüm 30 lira atacam ne olacak ki dedim. Tuttu vallah

Kişisel görüşüm, eğer fenerbahçe beşiktaş deplasmanında kaybederse 24 ve 29 aralıktaki galatasaray maçlarında galibiyet alması aşırı zora girer. Artık fenerbahçenin derbi kazanması lazım.

Sampiyon olabilmek icin once besiktasi sonra Kadıköyde Galatasarayi yenmek lazım . Yoksa şampiyon olamaz

Münih'te 12 saatte 40 cm kar yağmış. Bayern Münih maçı ise saha uygun olmasına rağmen iptal edilmiş trafik yoğunluğundan dolayı. Şiir gibi görüntüler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.