Diyarbakır’da 21.30 gibi hava 6-7 derece arasıydı . Şu an Şanlıurfa’da yaklaşık 12 derece
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper hayırlı olsun dayı🫡
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sivaslı varsa onay bekleriz 👀🏃🏃 -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hubble34 hoşgeldiniz.
-
Hayırlı günler hayırlı cumalar .
Allah’ın izniyle akşam Diyarbakır’dan Hatay’a yolculuk yapacağım -
Kasım başını radara aldım 👀 Takip edelim bakalım
Kasım gelir hoş gelir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kasım başını radara aldım 👀 Takip edelim bakalım
-
Bütün gün almadığı yağışı Diyarbakır 6-8 arası birkaç geçişle yakaladı. Şiddetli yağış geçişleri oldu. 👍🏻
-
Hayırlı geceler olsun
-
Müthiş görüntüler var doğuda
Erzurumlular, Instagram: "Palandöken Dağı’nda son durum. Biraz özledik mi ne? 🙃❄️ #palandöken #erzurum #kar #kış #goerzurum #winter"11K likes, 217 comments - erzurumlular, October 17, 2024: "Palandöken Dağı’nda son durum. Biraz özledik mi ne? 🙃❄️ #palandöken #erzurum #kar #kış #goerzurum…www.instagram.com -
Kar küreme aracı şoförü olmak ne keyiflidir
Görüntü Kars’tan
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
buyrun iç Anadolu’muz da eksik kalmasın -
Bana fırsatçılık gibi geldi ama neyse
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Sezon başında da çekilmek istiyorlardı. Kulüp çok kötü durumda. Tesisleri , altyapısı vs tamamen çökmüş durumda. Hatay gibi bir şansları var mı bilmiyorum