Öğlen dışarı çıktım. Yarım kol tişörtle rahat rahat çıkacam sanıyordum. Tam manasıyla soğuğu hissettim. Gece de 5 derece gösteriyor. 🥶
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sitede görevlilere HS ödülü göndermiyorduk zaten onun dışında sorunu çözdüm biraz zahmetli oldu ama

Eline sağlık kardeşim benim🫡
Ligde haftalık 4 büyüklerin maçları için böyle anketler açabilirsin. Ya basit bir puanla ya da puansız. Hatta derbilere puan sistemi yaparsın
-
👨🏼💻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İCON 120 H öğle güncellemesi güzel görünüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt hocam sen Kazakistan Slovenya maçı için açılan ödüllü ankette oy kullanmış mıydın
Evet abim Slovenyaya kullandım sanırım hatırlamıyorum 🫡
-
Daha Çok Göster
Kasım ayının başında rekor sıcaklık gördük
Kuzey ışıklarını gördük
Kum fırtınasını gördük
Tutan kar yağışlarını gördük
Dolu yağışı downbrust gördük
Quasi tropikal siklonu gördük
Herşey var
Haberler bak ne der
Bir ömer üründül bide bu Japon modeli mıdır nedir. Şu ikilinin mantığını asla cozemeyecegim
-
Devamı
GEM
mükemmel görünüyor. Önceki sistemde de modeller ukmoya uymuştu. Bu sistemde de ilk ukmo öngördü. Bakalım bir kez daha başarı saglayabilecek mi
-
Kar ikonlarını koyan MGM çalışanı
-
Bu arada yeni farkettim önceden soruyu cevaplayınca diğer katılımcıların cevapları gözükürdü sanki şimdi anket sona erince gözüküyormuş
Anketi yaparken düzenleyebilirsin onu
-
FidelB kar haberi gelmedi hala. Umarım gece gelir yav. Olursa bilgilendirme et abim
-
Hataylilar burayı da esir almış

🫡