Kendi özelinde nefret etmiyorsun bence. Şimdi adamlara yanlış şeyler söyleyip benide rezil etmemişsindir umarım.
Yeterli açıklama yaptık bence. Konularımıza dönelim. Uyarilari dikkate alalım. Iyi forumlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKendi özelinde nefret etmiyorsun bence. Şimdi adamlara yanlış şeyler söyleyip benide rezil etmemişsindir umarım.
Yeterli açıklama yaptık bence. Konularımıza dönelim. Uyarilari dikkate alalım. Iyi forumlar
Ben diyeceğimi dedim kardeşim, Eyvallah.
Fazla demişsin. Forum olarak konusmussun fakat ben ya da biz öyle kimseden nefret etmeyiz. Bir alip veremediğimiz yok. Borcumuz, alacağımız vereceğimiz yok. Sıkıntı da yok. 🫡
Arkadaşlar. Rica ediyorum herhangi bir kişi ,kurum veya herhangi bir sayfa hakkında iyi kötü herhangi bir şey yazmayın. Hobi için eğlence için buradayız. Ortamımızı bozmadan yazmaya dikkat edelim . İyi forumlar 🤗
Her 15 dakikada ne soguyorsun FidelB biz Hatay'da deliriyorduk 😜
O da Antakya'lıdır bizzat 😆😆
Bolu’da eğitim öğretime 1 gün ara verilmiş bu sezonun ilk il geneli tatili oldu yanılmıyorsam
Zonguldak da öyle
Anadolu şehirlerinde sıcaklık takibi çok sıkıcı yav. 1 saatte kac derece istersen düşüyor 😃😃
Hatayda takip yaparken saatlerce 0.5 derece düşmesini bekleriz
3°
Bulunduğum konum 27 kg aştı
Demin bulundugum yer Defne ilcesine yakin bir yerdi. Antakya olarak su an 24 saatte 22 mm yi ancak geçtik. Yağış ve rüzgar kuvvetli bir sekilde devam ediyor. Özlediğimiz havalar bunlar. Hatay'da bizim için önemli olan kar degil bu yağışlardır. Kar pastanın çileğidir. Bugün 2 3 kere haberleri açıp kar haberi dinledim o ayrı🫡
cografyaciburak hoşgeldin hocam. Eline emeğine sağlık
Hatay'da yağış aralıklarla devam ediyor. Şiddetli geçişler oluyor ara ara
SnowTime süper görünüyor hayırlı olsun :alkıs: