Bulunduğum konum 27 kg aştı
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese selamlar Hatay'da değiliz ama gözümüz yine Akdeniz bölgesinde ya bırakamıyoruz burayı

🫡🩵
-
Konya'dan herkese selamlar.
Ve aleykum selam. Hosgeldin abim
-
Kirklareli merkezde kar başlamış
-
Bu tarz zayıf ülkelere karşı bu kadar gol atmak neyin şovu neyin gösterisi? Hoş mu ? Bence hiç değil. 7 de 7 yapmış takım zaten. Neyse yorum yapmıyorum. Bu tarz turnuvalarda hoşuma gitmez böyle skorlar. Türkiye böyle bir skorla karsilassa ben şahsen kötü hissederdim.
-
MS
FRANSA 14 CEBELİTARIK 0
-
Radar da şahane görünüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hatay'da Antakya'da gök gürültülü sağanak yagis başladı. 15 20 dakikadır etkili bir yağış var
-
Dakika 88
Fransa 12 Cebelitarık 0
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sefa kazancc Kocaelide aralıksız kar derler haber et
-
Sarp Özdoğan 1 sene içerisinde sima olarak en çok değişen kişi olabilir. Sarp Özdoğan'a benzeyenler yarışması duzenlense 1.olmaz bence 😃😃
-
Kartepeye yılın ilk karı düştü gözüm aydın
Orada mısın su an abim?
Hiç de heyecanlı olmadı böyle. Hatay'da sistemi 25 kere verip geri çekecekti. Şu saatte 8 dereceyle sıcaklık takibi yapmaya başlayıp sabah 0 dereceye ineceğine inanacaktık daha😝😝
-
Büyük hesaplar YARIN İSTANBUL'A KAR YAĞACAK diyerek şu tarz görseller paylaşıyor. Yarın İstanbulluları sürpriz bekliyor ama bu paylaşımlar hayal kırıklığına uğratmaktan öteye geçmez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
anıtkaya sezonu açtıysa kış başladı demektir. Whisper dayı. Foto video bekleriz az yağsın sonra