Afyon'da fırtına eşliğinde yağmur başladı..Hava soğuk haliyle,kar yağışına merhaba diyeceğiz Allah'ın izniyle
Bol bol fotograf video edersin dayi takipteyiz. Hosgelir sefa gelir🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAfyon'da fırtına eşliğinde yağmur başladı..Hava soğuk haliyle,kar yağışına merhaba diyeceğiz Allah'ın izniyle
Bol bol fotograf video edersin dayi takipteyiz. Hosgelir sefa gelir🫡
Selamün aleyküm Hayırlı günler Manisa/Demircide bu akşam google'in hava durumuna göre kar gösteriyor sizce yağar mı?
Ve aleyküm selam abim. Sansli bir konumda görünüyorsun maşallah gece ve yarın güzel kar görünüyor. Göründüğü gibi eksiksiz yağar inşallah. Fotoğraf atmayı unutma🫡
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Gayet uygun görünüyor😃
Ve gfs'de kar vermeye başladı
Ben son 6 saate kadar Hatay'a 10 cm kar verip son öğle güncellemesinde 0 cm verdiğini hatırlarım. Kanayan yaramdır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Google güncellemeden aldım
Ilk defa boyle bir güncelleme gordum sanirim
Eskişehir den slmlar ins güzel bir yıl olur
Ve aleykum selam. Yarın için İstanbul'u vs geçiyorum. Favorim net Eskişehir. Dün akşam model paylaşırken dikkat ettim. Çok iyi görünüyor. Yarın sağlam kar geçişi olacak gibi
Misafir kullanıcılar da kısaca 1 dakika kadar sürede üyelik oluşturabilir. Sohbet muhabbet havasında geçen ortamimiza katılabilir, paylaşımlarda bulunabilir , sorularınızı sorabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.🤗
Misafir kullanıcılar da kısaca 1 dakika kadar sürede üyelik oluşturabilir. Sohbet muhabbet havasında geçen ortamimiza katılabilir, paylaşımlarda bulunabilir , sorularınızı sorabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.🤗
Arkadaşlar kısa bir hatırlatma yapalım. Gerek model paylaşım konusunda gerek diğer bölge konularında paylaşım yapan arkadaşlara bir beğeni atmayı ihmal etmeyelim.
Umarım Belediye Başkanlarından en düşük kademeli yetkiliye kadar özellikle İstanbul'da yeterli önlem alınır.
Maşallah sabahtan beri bir sürü uyarı düştü telefona MGM'den Whisper dayı da paylaşmış hepsini eline sağlık dayım.