s.a herkese günaydın hayırlı cumalar malum havalar soğudu kış sezonu yavaştan açıldı bende foruma katılayım dedim
Hosgeldin abim aleykum selam. Bizler takipteyiz paylaşımlarla vs aktiflik de artıyor yavaştan. Güzel bir sezon olsun insallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturs.a herkese günaydın hayırlı cumalar malum havalar soğudu kış sezonu yavaştan açıldı bende foruma katılayım dedim
Hosgeldin abim aleykum selam. Bizler takipteyiz paylaşımlarla vs aktiflik de artıyor yavaştan. Güzel bir sezon olsun insallah
Yaklaşık 2 saattir şiddetli bir yağış var Antakya'da . 20.7 mm yi geçmiş toplam yağış. Bundan fazla etkili olacağını pek tahmin etmiyorum. Asıl yağış pazar. Sıkı bir yağışlı süreç içerisinde bölgenin tamamı
Hayırlı geceler.
ERDOĞAN’DAN MACRON’A TRANSFER ÇALIMI!
Sacha Boey’in Türk Milli Takımında oynaması için harekete geçildi.
Hamit Altıntop, Sacha Boey ile özel olarak görüşecek.
Türkiye’de 5 yıl ikamet zorunluluğu var ancak Cumhurbaşkanlığı kararı ile bu sorun ortadan kaldırılabilir.
Bu nasil haber sesli güldüm 😆😆
Az çok tahmin ettiğim gibi oldu
Mehmet Büyükekşi: Sıcak para Suudi Arabistan'dan geldi. Kulüplerin de bu paradan yararlanmaları için teklife evet dedik. Ama artık dönüşü olmayan bir yoldayız. Bu saatten sonra değişmez.
Sacmalik .
😎
İyi günler herkese yavaştan kış provalarına giriş yapıyoruz bakalım cumartesi pazar hangi merkezlerde kar yağışı görülecek
Iyi günler abim. Bizler takipteyiz birçok konuda. Takipte kalıp sizler de paylaşım ve paylaşımlara beğeni yapabilirsin. İyi forumlar. Güzel bir sezon olsun🫡
Hatay'da bulutlanma artıyor. Bir saat içerisinde şehirde yagis baslayacak. Araliklarla Pazartesi gününe kadar bulutlu hava hakim olacak . Pazar gününe özellikle dikkat. Şehirde altyapı sıkıntıları devam ediyor. Üstüne Pazar çok kuvvetli bir yağış geliyor. Su baskınları kaçınılmaz olur.
Oguzhan son 11 mesajın 7 sine üzgün atmışsın bu kadar üzülme yav
😎
Meteorolojik olarak çok hareketli günler bizi bekliyor. MGM umarım yeterince ve herkese ulaşacak şekilde uyarılarını yapar ve kimse sıkıntı çekmez.
MGM