Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Belliydi bunun böyle yapacağı ya icon baştan beri vermiyodu yağış konusunda icona bakmak lazm
Yine de son 24 e kadar yağış belli olmaz
Bu tarz siklonlar sonlara kadar hatta geldiği ana kadar ne yapacağı belli olmuyır.Hızlı bir sistem geçişi oluyor 29'unda. Ben her türlü keyifliyim ve keyifle takip edeceğim.
-
GFS son güncellemede 29'undaki siklonu baya güneyden geçirdi.
-
Ne geliyor ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Ayın 31i saat 11.20 de uçağım var rötar yapar mı acaba Urfa->İstanbul
Abim tam o saatler sıkıntı saatler olarak görünüyor. Ama yine de her güncellemeden sonra bakalım senin içiin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ana çıktı da çok düşük yağış vermiş ecmwf ortalaması 29 için çok düşük
Asıl kar alacağımız günü 31 Aralık olarak belirledi modeller. Ama ben 29'unda örtülü kar alacağımızı düşünüyorum hala.
ecmwf ara 29'una kadar

1'ine kadar

-
2 senaryo var sanırım 29’una kar vermeyen
-
Ortalama
Öğle GFS güncellemesi ve senaryo ortalaması şahane gidiyor. hem 29 hem 31’i için
-
Kulp Lice ve Hazro’ya geldi ilk uyarı
-
aha
ne güzel bir tepki 😂😂🏂