cevapları alalım
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Semih Ö. geçmiş olsun abim. Hayırli günler herkese.
-
Ben bu Yusuf Sarı'nın oyun seklini çok beğeniyorum şahsen. Hızlı calimci tarzı oyuncuları izlemek ayrı bir keyif veriyor. Adana'dan da iyi yerlere gelir umarım.
-
Hayırlı akşamlar. BEKLE BIZI ALMANYA . TÜRKLER GELİYOR 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
Twitter'a gireriz 2 model,veri bir şeyler paylaşılmış mi diye . Bütün amatör meteoroloji yine birbirine girmiş olur. Nedir bu çekememezlik anlamıyorum ki. Kötü bir hobi mi bu yapılan yoksa insanlar mı kötü niyetli . Bir çamur atma çabası var herkese/herkeste.
-
İyi günler herkese mutlu bir hafta sonu dilerim. 🤚🏻
-
Yeni hocayla iyi başlangıç..
Arkası gelir inşaallah
İnsallah. Performans olarak takima epey yansımış görünüyor. Özellikle ilk yarıda müthiş, özlediğimiz milli takım ruhu vardi. Bireysel olarak hepsini tebrik ederim. İsmail Yüksek'i ayrıca keyif alarak izledim. Ve bence kalede Uğurcan Altay ısrarından vazgeçilmeli. Al İrfan Can Egribayat'ı, Mert Günok , Doğan Alemdar...Şans verilmesinden yanayım. Uğurcan çok formsuz.
-
maşallah Whisper kış başlamış bile sizde
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Herhangi bir yere giderken ezbere bildiğim yerlerin hiçbirini bilmiyorum şu an. Öyle bir yer oldu ki Antakya, tek başıma bir yere gitsem kaybolurum. Deprem gerçeğini asla unutmamamız gerekiyor ülkece
-
Hatayspor 2 0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 3 2 mağlup etti.

-
Sahutt hocam doğum günün kutlu olsun nice beraber yıllara
dün sitede değildim fark edemedim
Teşekkür ederim kardesim benim. Insallah
-
Sahutt doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah 🤲
teşekkür ederim Ercan abim. Eksik olma🤲
-
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kaç sene oldu maşallah burada geçirdiğimiz zaman.
-
-