3 derece daha yükselmez. İlginç bir rekor . Kozan çıkar diye bekliyordum.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Takip ettim sabahtandir. Hatay/Hassa hep ayni degerlerde gidip geliyor. Tahminimce Türkiye sıcaklık rekoru Hassa'dan 49.7 derece ile gelecek
-
Sahutt hassadaki sıcaklığın doğru olduğunu düşünmüyorum bir yanlışlık var.Kozan doğru ama dünde 48.3 oldu
Aksam bakalim resmi aciklama yapar mgm
-
KOZAN
14 Ağustos - 13.45(Yükseklik: 112m)47,6 HASSA
14 Ağustos - 13.46(Yükseklik: 363m)48,4 0,0 Bu iki istasyondan biri 50 derece görür mü? Takip edelim
-
Maalesef öyle abim..
Bizde de sıcak ama Allah'tan evde, gölgede , geceleri sıkıntı yok..
Ama meydanda iş edenlere Allah yardım etsin
Cadirda konteynerde kalanlar... Bir pervane onu da çadır icinde calistirma daha iyi. Allah herkesin yardımcısı olsun
-
olağanüstü sıcaklar var.
-
Ulusal sıcaklık rekoru kırıldı. 😳
HASSA
14 Ağustos - 12.26(Yükseklik: 363m)49,7 0,0 HASSA
14 Ağustos - 12.46(Yükseklik: 363m)49,1 -
Adana Kozan 46.8 ile hemen arkasından geliyor. Hassa ölçümlerinde bir yanlış olabilir güncel bekliyorum.
-
Ulusal sıcaklık rekoru kırıldı. 😳
HASSA
14 Ağustos - 12.26(Yükseklik: 363m)49,7 0,0 -
bana daha çok Osmanlı döneminde ki terimler gibi geldi
Hayir osmanli donemi degil , arapca kelimeler su an da kullanilan kelimeler.
-
Meteoroloji literatüründe eyyamı buhar , el basur , allami külliyan gibi adını telaffuz edemediğim isimler var mı ? Her gelen sıcak hava dalgası a böyle isimlerle hitap edilmeye başlandı. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Şov 🙃
-
Sahutt üniversite sadece okula gidip dinleyeğin ders değildir. Tabii ki akademisyen kadrosunu da araştırman yararına olur. Ama seçeceğin şehirde yaşayan , okuyacağın okulda okuyan insanların , etkinliklerin ve çevrenin sana katacağı şeyler çok daha önemli. Bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim dostum
Evet abi bunları düşünüp Diyarbakır üste yazdim . Hayırlısı olsun .
-
Tercih konusunda ust sıraya Diyarbakır mi yazsam Afyon mu yazsam diye cok kararsız kaldım. Doğu biraz tedirgin etse de Diyarbakır yazacağım sanırım
-
Çok çalışan alır Sahutt
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Migrostan alinmis gibi duruyor abi
-
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler. Bu arada YSK sonuçları açıklandı bilginize arkadaşlar.
Erdogan almis diyorlar abi 😂