📢 Önümüzdeki hafta hem Afrika hem Basra sıcakları ülkemizi etkisi altına alacak. Dikkatli olmakta fayda var .
Anlık bildirimler için Twitter hesabımızı takip edebilirsiniz.🤗
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur📢 Önümüzdeki hafta hem Afrika hem Basra sıcakları ülkemizi etkisi altına alacak. Dikkatli olmakta fayda var .
Anlık bildirimler için Twitter hesabımızı takip edebilirsiniz.🤗
Bölge ahalisi dikkat edelim kuvvetli yagislara
Meteorolojik olarak hareketli bir haftaya girdik. Sel uyarısı, çok kuvvetli sıcak atak uyarısı dikkatli olmamız gereken bir hafta. Detayları HavalarınSesi Twitter hesabından takip edebilirsiniz 😊
Threads ı nasıl buldunuz,indirdiniz mi?
He indirdim ben . Sarıyor bence uygulama .
Takipleselim
Herkese iyi günler. Meteorolojik olarak hareketli olan bu zamanlarda bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın. Aktif paylasim ve uyarilarimiza orada da devam ediyoruz.
https://twitter.com/HavalarinSesi?t=zeql8hWRh8j3X-Xapmr0Og&s=09
📢 Bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın. Aktif paylasim ve uyarılarımıza devam ediyoruz
https://twitter.com/HavalarinSesi?t=zeql8hWRh8j3X-Xapmr0Og&s=09
selamın aleyküm geçmiş bayramınız kutlu olsun, ağustos başı 5-15 gibi balıkesir ve çevresi şu andaki istatistiklere bakıldığında nasıl duruyor ?
Ve aleykum selam. 5 15 ağustos şimdilik uzak duruyor. Vakti gelince bu konudan yazarım
SON DAKIKA
Salih'in sitede yeni üyelik açmasına 4 ay kaldı
Her ihtimale karşı hakkınızı helal edin arkadaşlar benim varsa helali hoş olsun
Hayirdir abim neden helallik istersin . Helal olsun varsa sen de helal et
eline sağlık dayı Whisper
Hayırlı günler 😅😅
Ömürden bir kış daha eksiliyor.. Nice kışlar nice sezonlar görürüz inşallah daha Allah nasip ederse
Mevsim bitişine yaklaştıkça insanı tatlı bir hüzün basıyor nedense bilmiyorum sadece bende mi oluyor ama
Hayır bende de oluyor o sürekli. Ama şey de var bir yandan. Allah kısmet ederse önümüzdeki kışa başka bir şehirde gireceğim üniversiteden dolayı. Hayırlısı
Bir gök gürledi bir şimşek çaktı yerler bembeyaz 30 martta da kar görmedik demeyiz Zonguldaklılar
Maşallah abim. Allah daha çok versin
600 lü yıllarda yapılan, Hz Ömer döneminden kalan Anadolu'daki ilk Camii, Habib-i Neccar Camii'nin depremden sonraki hali