Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Deprem bölgelerimizde soğuklar çekiliyor. Hava ısınıyor iyice. Kısa vadede iyi. Uzun vadede tehlike arz ediyor. Önümüzde yaz var ve en tehlikeli bölgeler Doğu - Güneydoğu bölgesi. Elbette buradayız takip yaparız. Fakat şimdilik sıkıntılı görünüyor.. Deprem bölgelerimizdeki vatandaşlarımız, ben dahil, bir süre üşümeyeceğiz. Kar şimdilik gündemimizden düştü.. Bu sezon tahmin yapmayacağımı söylemiştim. Fakat deprem bölgelerini bilgilendirme amaçlı yazmaya devam edeceğim. Yazacağım yazılara Doğu - Güneydoğu bölgelerini de ekleyeceğim. Sizler de takipte kalabilirsiniz..

Deprem bölgelerimizde soğuklar çekiliyor. Hava ısınıyor iyice. Kısa vadede iyi. Uzun vadede tehlike arz ediyor. Önümüzde yaz var ve en tehlikeli bölgeler Doğu - Güneydoğu bölgesi. Elbette buradayız takip yaparız. Fakat şimdilik sıkıntılı görünüyor.. Deprem bölgelerimizdeki vatandaşlarımız, ben dahil, bir süre üşümeyeceğiz. Kar şimdilik gündemimizden düştü.. Bu sezon tahmin yapmayacağımı söylemiştim. Fakat deprem bölgelerini bilgilendirme amaçlı yazmaya devam edeceğim. Yazacağım yazılara Doğu - Güneydoğu bölgelerini de ekleyeceğim. Sizler de takipte kalabilirsiniz..

Arkadaşlar selamlar. Türkiye'nin aslında en gündeminde olması gereken konulardan biri olan deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok şehrimizi etkiledi. Yakınlarımız dahil binlerce insan öldü, on binlerce insan yaralandı, evlerimiz yıkıldı. Tarifi zor duygular içerisindeyiz millet olarak. Depremden 2 saat önce güncelleme takibi yapıp uyumuştuk. Bir kalktık. Ve o kalkıştan beri hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Olmayacak. Şükürler olsun ki yaşıyoruz bir şekilde. Allah yardımcımız olsun diyerek bu sezonki son (ekstrem bir durum olmadığı takdirde) hava tahminimi sizlere sunmak istiyorum. Tekrardan geçmiş olsun diyip milletimizin başı sağ olsun diyorum..

Arkadaşlar 0 metre rakıma sahip bir yerde olmama rağmen gece o kadar üşütüyor ki... Elbistan'ı, Maraş'ı, Adıyaman'ı, Antep'i düşünemiyorum bile. Gelen soğuk sistemden sonra şiddetli ayaz yiyeceğimizden bahsetmiştim. Sezonun en etkili soğuk hava dalgası bölgemizi en kötü zamanda etkiledi. Bir süredir gece tir tir titriyoruz.

2, maksimum 3 güne kadar şiddetli soğuklar deprem bölgelerimizde etkisini azalta azalta devam edecek. Geçmiş günlerdeki gibi - 10 - 15 dereceler ölçülmeyecek en soğuk derece olarak.. Ilık hava ıktan ıktan gösterecek etkisini. Bir süre yağış da görünmüyor. Sıcaklıklar çoğu modele göre ciddi bir artış trendine girecek bir süreliğine. Geniş ve uzun vadeli bakma fırsatım olmadı. Mart ayı hakkında pek fikrim yok. Sinan  Whisper  cografyaciburak  Sarp Özdoğan  >>>WinteR<<<  Estimator  Havist ve diğer hocalarımın değerlendirme ve analizleri olur illaki. Takibe oradan devam edelim. Benden bu sezonluk bu kadar. Hakkınızı helal edin 🖤

Halaa afat ekibini.kotuleyip boş boş konuşan yayın yapan 2 tane Kanal var yazık gercekten bikere de deprem ile ilgili birşey konuştuğunu görmedim kanalın deprem bölgesinden bile uzaklaştırılması lazım böyle zihniyetlerin

Kanalları bilmem gündemden falan haberdar değiliz 1 haftadır. Fakat yok arkadaşlar. Afad Hatay'a 3 4 gün sonra geldi. Hatay ölüme terk edildi. Yaşayanlar öldü. Jandarma gönüllülerin girmesine izin vermedi. Canlı birebir yaşadım. Zonguldak'tan Zonguldakli67 abimin meslektaşları geldi. Annemize, ailemize veda ettik, helallik aldık geldik dediler. Ağlaya ağlaya aramaya çalıştılar. Afad ekibinden bir adam geldi. Elleri cebinde ağzında sigara, hiçbir şey söylemeden buraya girilmez dedi hiçbir şey yapmadan gitti . Gönüllüler olmasa Hatay'da göçük altından kimse çıkarılamazdı doğru dürüst. Kanal abartır illaki. Ama durum böyle. Canımız yanıyor burada. Hala birileri bir şeyleri savunmaya çalışıyor. Hala konuşulan şeylere bak. Destek olmaları gerekirken. Yapmayın. Canımız acıyor. Yapmayın

Baş sağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun.. Keşke canımı verebilseydim de çıkarabilseydim. Olmadı ama yapamadık. Canım çok yanıyor. Evine bakınca bile tutamıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum. Ankara kartını vermişti lazım olur diye. Gel kahve içeriz dedim. Getireceğin zaman içeriz memoş demişti. Keşke götürseydim. Tutamadık sözlerimizi... Mekanı cennet olsun.