Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar iyiyim. Allah yardımcımız olsun
-
Gefs ortalama 13 ü için gayet iyi gidiyor
-
👀❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
40 45 dakikaya. 3 ten önce güncelleniyor diye hatırlıyorum
-
okan331 aynen. Ama 10 günlük yap bu 5 günlük sadece
-
Eski deneyimlere gore Altina imzami atarim eline saglik
Teşekkür ederim 😊
-
Windy uygulaması varsa arama kısmına Hatay yaz ve 10 günlük tahmine bak sadece. Ama ilj karşına çıkacak ecmwf'nin hava durumu olacak. GFS yi seç ve 10 günlük tahminin ss ini at hocam
Denesene yapmayı okan331
-
Sahutt umutlandiriyor yine bizi inşallah öyle bir kar yağar ki köprüye bile gidemeyiz

Umut bir Hatay'ın bide Fenerbahçe'nin ekmeğidir 😜😜
-
Ben burdayım da nerden bakılır bilmiyom.
Windy uygulaması varsa arama kısmına Hatay yaz ve 10 günlük tahmine bak sadece. Ama ilj karşına çıkacak ecmwf'nin hava durumu olacak. GFS yi seç ve 10 günlük tahminin ss ini at hocam
-
Unutmam bu sözünü
Sözüm söz ...
GFS nin Windy güncellenme saatini beklerseniz atabilir misiniz bakalım nasıl verecek onu merak ettim
-
GEFS i beklemeyeceğim. Ancak size şu dipnotu geçeyim. jubayl hocam da onaylayacaktır. Hatay en sert kar yağışlarını hep bu tarz ayaz yedikten sonra henüz bölgeden ayrılmayan soğuklar üzerine bir anda patlayan ve modellere yansıyan AB'ler sayesinde alır.
-
Elimle çizsem bunu çizerim ancak
-
-7'de Hatay'da kar var. Öf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güzel gidiyor da 13 üne gene vade uzun bu gfs sistem içinde sistem öldürüyor
Sistem 180 içerisine girsin. 3 güncelleme var az çok buna yakın çıktı versin biz tutarız bir yerden. Çok güçlü bir soğuk çekirdeğe sahip çünkü.