Benim fırsatım olmadığı için gidemedim. Araba neyin yoktur bizde.. Otobüs de tehlikeli falan. Gerek yok sağlık olsun
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gidiyoz reis
İnsan gel der🤣
-
4.9dereceye dustuk
Geceye kadar dusecekmi
Hayır hocam. Ben zor görüyorum. Hatta stabil kalacak bu derecelerde. Arada yükselme falan olabilir. Rüzgar yönü ve hızına bağlı anlık sert düşüş olabilir. Ama soğuk çekiliyor
-
Yayladağı yoluna gideyim o zaman bende orda durum ne
Müthiş kar olduğu söylendi. Çok da kalabalıkmış. Herkes gitmiş bildiğin kar görmeye.
-
Gideyim
Kuvvetli yağmur. Ara ara karla karışığa dönebilir gece
-
Yeniden bir hareketlilik var. Yağış başlıyor Antakya'da
-
Osmaniye en yüksek kar 15.02.2004
1 cm
-
Akşam orta-uzun vade ile ilgili yazacaklarıma dair bir info da bırakabilirim aslında.
Gfs birkaç seferdir ay ortasınndan sonra beklediğim Sibirya ihtimallerinin temellerini atıyor...
Kırım civarında dönüp duran ve bize çok güçlü bir çekirdek gönderebilecek güçte bir sistem. Sibirya kokan 👀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt maraştaki yağış birazdan bitecek gibi kütle o şekil hareket ediyor. akşam devam eder mi yağış
Yağmura çevirme ihtimali var. Gece yarısından sonra sıcaklık uygun görünüyor
-
Sefa kazancc bu gece pek mümkün değil gibi. Ama yakın sürpriz bir tarih var aklımda. Gece bakalım
-
Hayırlı günler dilerim herkese. Akşam uğramayı unutmayın. Işinize yarar bir şeyler illaki bulursunuz 😜
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
3 4 gündür geceli gündüzlü sistem takibi model takibi radar, sıcaklık takibi derken dinlenmeye fırsat bulamadık. Akşama kadar dinlenip ders çalışacağım. Sistem takibi yaparken aynı zamanda uzun vade değerlendirmesi de yaptım. Akşama hepsini konuşuruz.. Hayırlı günler dilerim
-
Kar bitti mi?
Yakın vade bize ne söylüyor?
Yağış durumu?
Önümüzdeki hafta kar var mı?
Ufukta sert bir sistem var mı?
Sibirya😳?
Şubat'ın geri kalanı....
Bu ve buna benzer bütün sorulara cevap bulacağınız vade değerlendirmemi akşam 23. 00 da sizlere sunacağım takipte kalınız 😊
-
Elbette isteyen kışı kapatabilir özgür hür iradesiyle. Fakat geçen sene kışı kapatanlar bir şekilde döndüler :snowboard:
-
Önümüzde maç kalmadı yaw

Şubat ayı içerisinde beklediğim minimum 2 sistem var. Sistem dediğim öyle 1000 metre üstüne kar yapar falan değil. Sistem 🙃