Başımız sağ olsun 🖤♾
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Inşallah Hatay'a kar yağmaz... Sokakta yaşıyoruz hala. Sokakta yaşayan yüzbinlerce insan var. Hala enkazda bekleyen cesetler. Cesetlerini bekleyen insanlar. Kar yağmasın. Bu sefer istemiyoruz
-
Halaa afat ekibini.kotuleyip boş boş konuşan yayın yapan 2 tane Kanal var yazık gercekten bikere de deprem ile ilgili birşey konuştuğunu görmedim kanalın deprem bölgesinden bile uzaklaştırılması lazım böyle zihniyetlerin
Kanalları bilmem gündemden falan haberdar değiliz 1 haftadır. Fakat yok arkadaşlar. Afad Hatay'a 3 4 gün sonra geldi. Hatay ölüme terk edildi. Yaşayanlar öldü. Jandarma gönüllülerin girmesine izin vermedi. Canlı birebir yaşadım. Zonguldak'tan Zonguldakli67 abimin meslektaşları geldi. Annemize, ailemize veda ettik, helallik aldık geldik dediler. Ağlaya ağlaya aramaya çalıştılar. Afad ekibinden bir adam geldi. Elleri cebinde ağzında sigara, hiçbir şey söylemeden buraya girilmez dedi hiçbir şey yapmadan gitti . Gönüllüler olmasa Hatay'da göçük altından kimse çıkarılamazdı doğru dürüst. Kanal abartır illaki. Ama durum böyle. Canımız yanıyor burada. Hala birileri bir şeyleri savunmaya çalışıyor. Hala konuşulan şeylere bak. Destek olmaları gerekirken. Yapmayın. Canımız acıyor. Yapmayın
-
Baş sağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun.. Keşke canımı verebilseydim de çıkarabilseydim. Olmadı ama yapamadık. Canım çok yanıyor. Evine bakınca bile tutamıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum. Ankara kartını vermişti lazım olur diye. Gel kahve içeriz dedim. Getireceğin zaman içeriz memoş demişti. Keşke götürseydim. Tutamadık sözlerimizi... Mekanı cennet olsun.
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
-
Arkadaşlar iyiyim. Allah yardımcımız olsun
-
Gefs ortalama 13 ü için gayet iyi gidiyor
-
👀❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
40 45 dakikaya. 3 ten önce güncelleniyor diye hatırlıyorum
-
okan331 aynen. Ama 10 günlük yap bu 5 günlük sadece
-
Eski deneyimlere gore Altina imzami atarim eline saglik
Teşekkür ederim 😊
-
Windy uygulaması varsa arama kısmına Hatay yaz ve 10 günlük tahmine bak sadece. Ama ilj karşına çıkacak ecmwf'nin hava durumu olacak. GFS yi seç ve 10 günlük tahminin ss ini at hocam
Denesene yapmayı okan331
-
Sahutt umutlandiriyor yine bizi inşallah öyle bir kar yağar ki köprüye bile gidemeyiz

Umut bir Hatay'ın bide Fenerbahçe'nin ekmeğidir 😜😜
-
Ben burdayım da nerden bakılır bilmiyom.
Windy uygulaması varsa arama kısmına Hatay yaz ve 10 günlük tahmine bak sadece. Ama ilj karşına çıkacak ecmwf'nin hava durumu olacak. GFS yi seç ve 10 günlük tahminin ss ini at hocam
-
Unutmam bu sözünü
Sözüm söz ...
GFS nin Windy güncellenme saatini beklerseniz atabilir misiniz bakalım nasıl verecek onu merak ettim