Ben 50 olan yer görmedim bugüne kadar
Ceylanpınar ile arasında 5 derece var hata vardır bence
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen 50 olan yer görmedim bugüne kadar
Ceylanpınar ile arasında 5 derece var hata vardır bence
Dün gerçekleşen en düşük sıcaklıklar
| Erzurum, Yakutiye, ERZURUM HAVALİMANI | 1,0 |
| Ardahan, Göle, GÖLE | 1,9 |
| Ardahan, Damal, DAMAL | 2,4 |
| Bayburt, Demirözü, DEMİRÖZÜ/BEŞPINARKÖYÜ | 2,8 |
| Bayburt, Merkez, BAYBURT/YAYLALAR KÖYÜ | 2,8 |
| Ardahan, Göle, GÖLE/ÇULLU KÖYÜ | 3,2 |
| Ardahan, Hanak, HANAK | 3,2 |
| Rize, İkizdere, İKİZDERE/CİMİL | 3,5 |
| Ardahan, Göle, GÖLE/YAVUZLAR KÖYÜ | 3,8 |
| Ardahan, Merkez, YALNIZÇAM KAYAK MERKEZİ | 4,0 |
Bütün Avrupa'nin oynasa da izlesek dediği çocuk 10 kişiden 9 kişinin oynatacagi çocugu bir tek bizim yarım zekalilar oynatmaz aciklamasi bu
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Umarım mantıklı bir açıklaması vardır…
Türk'e durmak yaraşmaz paylaşımı sanırım büyükeksinin zoruna gitmiş. Neyse siyasal yorum yapmayalım.
Fenerbahçe hazineye dava açtı
Fenerbahçe'nin alacağı var. Bayağı bir var hem de
Altay milli takım oyuncusu değil zeki milli takım oyuncusu değil Yusuf yazıcı milli takım oyuncusu değil Çalhanoğlu milli takım oyuncusu değil Yunus Akgün milli takım oyuncusu değil oynamasi ve oynamaması gereken birçok oyuncu var. Ama en başta büyükeksi ve Hamit pilini pirtini toplamadan kovulmali bu takımdan. Bir ilk 11 de bir takımın 5 oyuncusu olmaz . 615 kişi giden kafilede birkaç yetenekli oyuncumuz var onları da yedek oturtalim. Lobilerden kurtulmadan asla başarılı olamayacağız
Hayırlı günler olsun herkese.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yabancı basında şu görüntülüler dolaşırken Arda yerine Yunus’u oynatmak 😃
Abi yanlış anlaşılmasın yunus kim ve nerede oynuyor?
Hoca bu hareketi yaparsa turnuva benim için biter
Sana katılıyorum. İngiltereye kıyak gecmezlerse yari final göremez bence rezil top oynuyor adamlar. Sürpriz bir takım da yarı final yapar gibi . Biz de inşallah az çok ilerleriz
İlave edeyim İtalya bu turnuvada üstlerde yer alır derim,
Dayı ben pek beğenmedim İtalyayi sanki eksikler gibime geldi . Daha sert takımlar var gibi . BenAlmanya'nin iyi iş yapacağını düşünüyorum.
Hayırlı geceler olsun. İspanya İtalya maçını izlerken uyuyakalmışız. En son İspanya parçalıyordu 1 0 bitmiş
Acaba ciddi bir ağaçlandırma çalışması ile o sıcak bir nebze kırılmaz mi ya 50 60 li dereceler normal karşılanıyor orada