ANLIK DURUM (04 Şubat - 14.34)
6,4
Puslu
Hade be👀
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
6,4
Puslu
Hade be👀
6,6
Puslu
Gol bekliyoruz hah
Hakem Ali Palabıyık olmazsa bizde inşallah dayı. 🤸🏻♂️😜
6,7
DP 3.3
Dur dur onun için çok erken daha. 2 kez üst üste düşüş olsun mgm paylaşmaya başlayalım buradan. Sıcaklık düşüşünü takip edelim. Erkenden 2 derecenin altına düşersek (gece yarısından önce) sorun yaşamayacağız diye düşünüyorum. Hatta gece alacağımız şiddetli yağışı kar olarak alırsak sabaha örtü bile alırız.
6.5 iz. Yükselmeyelim be
Ben gece yarısından yarın öğlen saatlerine kadar kar takibi yapacağım.. Ki elverişli görünüyor sınırda görünmesine rağmen. Gece yarısına doğru sağlam bir sıcaklık düşüşü olacak çünkü
Düşüş erken başlasın yeter. GFS iyice soğukları kırpmış bu arada. Yine de bu gece takip edeceğim ben
Sıcaklık artmıyor şaka maka hala 3.4 dereceyiz
Ben hava sayfasını bırakmayı düşünüyorum kursakta kala kala bir hal oldum
Keyfi zaten takip yapmakta değil mi ki? Düşük rakımlı Akdeniz şehriyiz yani...
Oturdum Güneydoğu bölgemiz nasıl kopuyor onu seyrediyorum. İnsanlar nasıl mutlu. Sezonun ilk etkili kar yağışı. Nasıl olmasınlar. Ben de onların mutluluğundan mutlu oluyorum. Ne mutlu başkasının mutluluğuna sevinebilene...
En kötü havada göreceğimizi düşünüyorum
İyi mi kötü mü çıkmış anlamadım.
Soğuğu çok sınırda bırakmış. Ecmwf de öyle. Fakat kar var yine..
Maalesef 5 10 dakikalık karla karışık yağmurdan başka kar göremedik bu sabah. Ümitliydim açıkçası. Bakalım bu gece nasıl gelişmeler olacak takip edelim
Aslında sıcaklık iyi düştü de sabah durdu düşmedi daha. Umutlar bu gece ve yarına kaldı