Sahutt tarafından yazılan gönderiler

İstanbul takımlarına bu nefret neden ?

Bazı insanlar sosyal medyada x,y,z takımların sırf stadı İstanbul dışında diye lige çıkarılmalarını istiyorlar, başarılı olsunlarda çıksınlar bakalım.

Lafım sana değil Sahutt kardeşim, senin yazını görünce genel durumla ilgili serzenişimi dile getirmek istedim 🫡

Hemen açıklayayım abim benim. Nefret değil de Kasımpasayi da dahil edersek Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş önemli istanbul kulüplerimiz. Ne olursa olsun statta en kötü 20 bin üstü kişi maç izleye gidiyor. Öteki İstanbul takımlarının maçlarına baktığım zaman 100 kişinin izlemediği maçlar oluyor. Örneğin Pendik fenerbahçe maçını izlerken sanki hali saha maçı izliyor gibi sıkıldım.

Neden şehir takımı gelsin dersen de şöyle özetleyebiliriz. Doğu Anadolu bölgesinden 1 takım bile yok . Güneydoğu Anadolu'dan sadece 1 takım var. Ege bölgesinden hiçbir takım yok ligde. Ki çok büyük futbol kitlesine sahip takımlar var. Vardı diyelim daha doğrusu. Örneğin Erzurum , Van, Aydın, Eskişehir, Mersin,Kocaeli, Diyarbakır Sanlıurfa vsvs. Takim super ligde mücadele edince hem şehrin insanı maçlara gider , hem izlemesi çok keyifli olur , hem takımlarımız için zorlu deplasmanlar olur. Yoksa Karagumruk Galatasaray maçı deplasman miydi Galatasaray için mesela ? Böyle böyle birçok örnek sayabilirim. Yoksa İstanbul takımlarından nefret diye bir şey değil bu yani

Bir maçta hiç şut olmaması gerçekten mümkün değil. Bir pozisyon gördüm çocuk 88.dakikada atağa çıkmış diye pozisyon sonrası rakip takım oyuncuları ne yapıyorsun sen diyerek üstüne yürümusler

Eser14  Semih Ö.

Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir.

Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır.

Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür.

Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor!

Konunun takipçisi olacağım!

CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ Deniz Yavuzyılmaz

Bir de POCO neden bu kadar uygun diye de sorgulamıyor değilim. X3 Proda da böyle sorguladım sonra pişman oldum almadığına. Ama bu saydığın özelliklere 18 k gerçekten aşırı uygun görünüyor.

POCO X6 Pro al hocam 18 k ya 24 gb ram 512 gb hafıza en üst düzey depolama işlemci dimensty 8300 en üst seviye ısınma falan yok cihazda 5000 mah batarya 67 w hızlı şarj hyperos işletim sistemi kamera gece modu 10 numara normal kamera portre günümüz telefonlarıyla aşağı yukarı yarışıyor

Iphonedan şaşmak istemiyorum pek . Uzun ömürlü kalmasını istiyorum . Ama laptop bilgisayar öneriniz varsa alabilirim. Hem ders hem oyun amaçlı alacağım

Değil. Karşılaştırma yap bakalım iphone 12 pro ile xiaomi 11t Pro

Telefon alacağım yakin zamanda senin önerdiğin telefon geldi aklima . Onu değil de 13T pronun özelliklerine baktım kararsızım biraz daha fiyat çıkıp ip14 almayı düşünüyorum. Ama 35 k civarı için fiyat performans telefonu.